Varme- og energidag

Varme- og energidagen er nu overstået og vi takker for alle fremmødte.

Se billeder fra dagen ved at klikke her.

Om Varme- og energidagen

Det er din mulighed for at få en snak om, hvordan du kan:

  • optimere på din varmeregning
  • få et bedre indeklima
  • nemmere styring af din varme og et mindre CO2-aftryk.

Du kan også hører om hvordan du sikrer dig, at dit vand er rent, og hvordan du kan slippe for kalk i vandet.

Vi har samlet en lang række af vores dygtige samarbejdspartnerne og leverandører inden for varmepumper, varmestyring, vandbehandlingsanlæg og meget mere, så du kan få mulighed for at tale med dem alle. Samtidig er vi fra Agesen & Koldsgaard VVS Teknik selvfølgelig også til rådighed for en snak om, hvad der er den bedste løsning i din bolig.

 

Vi afholdte Varme- og energidag
lørdag den 11. september 2021

 

13971 landingpage billeder

Varmepumper

En varmepumpe til din bolig vil ofte være den billigste opvarmningsløsning, hvis du i dag har olie-, gas- eller pillefyr.

Skrot oliefyret og spar over 60%

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et oliefyr. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60% af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen med 66%, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe.

Skift fra naturgas og halver CO2-udslippet

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Det er også en del af regeringens klimaudspil. Allerede i dag sparer du over en tredjedel af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

På vores vand- og varmedag har du mulighed for at råd og vejledning af Agesen & Koldsgaards Certificerede Energivejledere og landets førende leverandører inden for varmepumper.

Vi ses den 11. september 2021!

13971 landingpage billeder3

Intelligent varmestyring – nemt effektivt og fjernstyret

Forestil dig intelligent varmestyring, der synkroniserer temperaturen i de enkelte rum med din families daglige rutine.

Spar helt op til 23% på varmeregningen

Komfort i hjemmet bliver meget nemmere med intelligent varmestyring. Indstil din ønskede temperatur for alle tidspunkter på døgnet, så den altid passer til din families daglige rutine – mens du samtidig sparer energi og penge, faktisk helt op til 23 % på varmeregningen. Med intelligente funktioner som ‘Ferie’ og ‘Pause’ kan du nemt tilpasse opvarmningen, når hverdagen ikke altid går efter planen.

Kom og hør mere om intelligent varmestyring på
Varme- og energidag den 11. september 2021 mellem kl 10-16.

 

13971 landingpage billeder2

Rent og kalkfrit vand

Med et vandbehandlingsanlæg kan du få kalkfrit vand til din bolig!

Mange steder i Danmark har vi et højt kalkindhold i drikkevandet. Med et vandbehandlingsanlæg kan du komme kalken til livs, du sparer tid på rengøringen, og samtidig minimerer du udledning af rengøringsmidler i kloarken. Det er til gavn for dig, din hud, dine fliser og miljøet.

På Varme- og energidag hos Agesen og Koldsgaard VVS Teknik kan du også møde vores specialister i vandkvalitet. For der er god energi og penge at spare ved fx mindre kalk i vandet i din bolig. Og vi ved rigtige meget om, hvordan vi sikrer vores drikkevand. Samtidig kan du også møde landets førende inden for vandbehandlingsanlæg og Dansk Drikkevandskontrol.

varmepumper-fjerritslev-flyer

Billeder fra dagen

Varme-energidag-rådgivning

gode snakke udvekslet om varme og energi

nysgerrige borgere bliver klogere på energiløsninger