Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Energi- og varmeløsninger

Din garanti for professionel energirådgivning

Bedre Bad Fjerritslev – Agesen og Koldsgaard VVS Teknik er din lokale specialist i Nordjylland, når det drejer som energivejledning. Vi vejleder altid efter dine specifikke behov, og vi garanterer rådgivning, der altid er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vores team består af erfarne fagfolk, der står klar til at hjælpe dig med din energi eller varme opgave.

Kontakt os allerede i dag!

Vi hjælper med din energi

Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Varmepumpe
  Udnytter energien i luft, jord og vand: Luft til luft-varmepumpe, luft til vand-varmepumpe, jordvarme-pumpe og grundvandsvarmepumpe.
 • Jordvarme
  Udnytter jordens varme, ved at grave rør og slanger ned i haven: Billig og miljørigtig varmeløsning.
 • Fjernvarme
  Meget populær opvarmningsform i Danmark: En billig og miljøvenlig varme.
 • Pillefyr/stokerfyr
  Reducere varmeudgift gevaldigt: 50% reducering i din varmeudgift med pillefyr eller stokerfyr.
 • Gulvvarme
  Energibesparende varmeløsning: Giver en jævn opvarmning, i lokalerne med gulvvarme.

Udover disse opvarmningsformer, tilbyder vi også energivejledning, energitjek og en energiberegning. Alle disse er med til at give dig en god og tryg oplevelse, samt besvare nogen af de spørgsmål du kunne have.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et Energitjek hos Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev, Agesen og Koldsgaard VVS Teknik.

Bedre Bad –Bedre Energi Fjerritslev, Agesen og Koldsgaard VVS Teknik udfører energiopgaver over store dele af Nordjylland – herunder bl.a.: Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J.

Læs mere om vores energiløsninger

Vi har mange års erfaring med en række forskellige energiløsninger. Se hvilke energiløsninger vi tilbyder, og læs mere om dem, ved at klikke her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.