Vi er medlem af Bedre Energi som giver dig en række fordele

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er med i kæden Bedre Energi og kan i kraft af dette sikre vores kunder en række fordele. Vi er din lokale VVS-ekspert og vi står altid klar med faglig rådgivning og gode råd når det kommer til energiløsninger.

Kompetent rådgivning

Gennem kæden formidles den seneste og mest aktuelle viden om energiområdet og energimæssige nyskabelser. Med baggrund heri kan vi sikre dig en kompetent rådgivning omkring din varmekilde og hvordan den optimeres til at yde en bedre service eller hvordan du kan spare mange penge årligt. Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har mange års erfaring og videreuddannes løbende til at være mest muligt klædt på til at kunne rådgive vores kunder omkring en bedre energikilde i hjemmet.

Markedets bedste produkter

Kæden køber produkter ind hos førende producenter af udstyr og komponenter. I kombination med vores viden og håndværksmæssige tilgang sikrer det, at vi kan skabe overbevisende energiløsninger hos dig. Vi køber kun de bedste produkter ved vores leverandører og samarbejdspartnere. Derfor kan du som kunde ved Agesen & Koldsgaard VVS Teknik også være sikker på at produkterne er de bedste på markedet. Tilmed skal du vide at vores ekspertise indenfor energioptimering gør at du får den bedste service og varmekilde muligt.

I gang med energibesparelser?

Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at optimere dit varmesystem eller for at få etableret helt nyt, energibesparende anlæg. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare på energibudgettet. Men før du kan blive klar over dette, skal du tage det aktive valg om at få efterset din varmekilde. Hvad enten det er jeres fjernvarme, jeres fyr eller hvad end det må være I har af energikilde derhjemme. Tag en snak med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og en af vores dygtigere teknikere. Vi kommer også gerne ud og ser på det.

Vil du læse mere omkring de forskellige energikilder så finder du her et godt overblik:

Rådgivning er vigtigt for Agesen & Koldsgaard

Et par gode råd med på vejen

 • Spar på varmeregningen med fjernvarme eller naturgas
  Hvis du allerede har et fjernvarmeanlæg eller naturgas, så kan det være penge at spare ved at investere i en vejrkompensationsenhed. Faktisk kan du spare 10-15% på dine varmeudgifter og samtidig opnå en mere optimal temperatur i hjemmet. En vejrkompensationsenhed, holder en mere konstant temperatur, så i stedet for hele tiden at varme vandet op på ny, så holder den temperaturen. Det er smart og effektivt, og spare dig i det lange løb mange penge.
 • Invester i et nyt, moderne fyr og reducere dine varmeudgifter
  Har du et gammelt oliefyr som du overvejer at udskifte, eller måske ønsker du en helt ny varmekilde? Så kan du faktisk spare op til 30% på varmeregningen. Oliefyr er en lidt gammel måde at fyre på, og der findes efterhånden mange andre muligheder som både er mere prisvenlige og miljørigtige. Derfor vil vi hos Agesen & Koldsgaard VVS anbefale at få udskiftet det gamle oliefyr med en mere nutidig og moderne løsning, som kan spare dig mange penge.
 • Har du mange m2? – så er et pillefyr eller stokerfyr for dig
  Har du et stort hus, som du synes er dyrt at opvarme? Så kan et pillefyr eller stokerfyr være det rigtige valg for dig. Når du fyrer med piller, opnår du nemlig den laveste pris pr. varmeenhed (kWh)- Det gør dem særdeles velegnede til opvarmning i større boliger.
 • Spar op til 60% på udgiften til vandopvarmning
  Solvarme er en investering som kan spare dig hele 60% på din udgift til opvarmning af brugsvand. Selvom et solvarme anlæg kan være lidt af en udskrivning nu og her, så har anlægget ofte tjent sig selv ind på 8 år, alt efter størrelse og hvilket varmeanlæg du har nu. Det er altså en investering over en længere periode, men så får du også rigtig billig energi.
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.