Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Beregn energimærket
på dit hus (A til G)

Benyt energiberegneren til at beregne energimærket og hvor stor en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Energiberegneren estimerer boligens energimærke og hvor meget du kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Få lavet en energimærkning af dit hus, og få det fulde overblik over dine muligheder. En energimærkning, vil kunne give dig stor indsigt i boligens nuværende energiniveau, og du kan derved lave en plan for din energi fremtid. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes energimærket ud fra kWh.

Beregn energimærket på din bolig

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021

m2
Agesen & Koldsgaard vvs Teknik vandforsyning bil

Hvorfor er det vigtigt at vide hvilket energimærke du har?

Når du ved hvad dit energimærke er, kan du nemt og hurtigt finde husets energieffektivt. Det kan du bruge energimærket når du skal finde ud af hvordan du får en mindre varmeregning og hvordan du generelt energioptimere dit hus.

Med en hurtig energi beregning kan du altså finde ud af hvordan du kan spare penge på din boligs energiforbrug. Når du har indtastet størrelsen på dit hus, hvilken varmeform der benyttes og hvad i betaler om året eller jeres forbrug i kWh, så udregner vi jeres energimærke for jer.

Når vi ved hvilket energimærke jeres bolig har kan vi fortælle jer mere om jeres potentielle værdiforøgelse ved at energioptimere huset og vi kan redegøre for hvor meget i potentielt kan spare om året ved at forbedre til det bedst mulige energimærke for jeres bolig.

Få lavet en energiberegning af hus kvit og frit

En energiberegning hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre bad – Bedre Energi Fjerritslev er desuden helt gratis og uforpligtende.

Udover jeres potentielle værdiforøgelse og jeres penge besparelser, kan vi også hjælpe jer med nogle gode, simple råd som kan gøre energi- og varmeregningen billigere. Det kunne f.eks være, om I husker at lufte ud min. 10 minutter om dagen, om alle boligens varmeinstallationsrør er isolerede og om der er termostatventiler på alle boligens radiatorer.

Med de små lette råd kan I nemt selv sørge for at få størst muligt energiudbytte ud af den energi I bruger.

Har du spørgsmål til energioptimering af hus?

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik står vi altid til rådighed når du måtte have spørgsmål til din boligs energimærkning eller energioptimering af hus. Vi giver dig gerne gode råd med på vejen så du får mest muligt ud af den energi du bruger og vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at energioptimere huset, hvis det skulle være nødvendigt. Måske har du allerede mistanke om bestemte energisyndere i boligen. Ved bestilling af vores Energitjek får du naturligvis tjekket dette og mange andre faldgruber. Med andre ord får du altså en komplet gennemgang af boligen samt relevant rådgivning til at energioptimere boligen.

Hvis du har spørgsmål til energioptimering af boligen eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.