ENERGIVEJLEDER til energioptimering af hus

Som Certificerede Energivejledere er vi hos Bedre Bad Fjerritslev eksperter i energiløsninger og energioptimering. Vi sikrer dig en uvildig og neutral rådgivning på professionelt niveau fra vores kompetente medarbejdere. Vi er uafhængige af energiselskaberne, så når vi anbefaler en løsning, er det altid med afsæt i dine ønsker, behov og boligmæssige situation.

Med et professionelt Energitjek kan du få øjnene op for, hvor godt din bolig holder på varmen og holder kulde ude. Det er desværre oftest en overset prioritering, da fx husets isolering har stor effekt på husstandens energi- og varmeforbrug. 

Bestil et Energitjek her

Ønsker du at gøre din bolig mere miljørigtig og samtidig spare penge? Så trænger du til en energioptimering. Lad Bedre Bad Fjerritslev være din professionelle sparringspartner til løsning af dit næste projekt. Gennem os har du mulighed for at få kyndig ekspertrådgivning, hvor dine behov altid er i fokus. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende og klar til at hjælpe dig. Du finder vores kontaktinformationer her.

Certificeret Energivejleder i Fjerritslev

Hos Bedre Bad Fjerritslev er vi stolte af at være Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til at tilbyde professionel rådgivning med din energioptimering. Det kan fx være omkring en ny opvarmningsform, etablering af solceller eller noget helt tredje. Med vores mange års erfaring kan vi med garanti hjælpe dig i mål med dit næste projekt inden for energioptimering. Uanset opgavens omfang og størrelse kan du forvente stort engagement fra alle involverede medarbejdere. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pga. vores høje kvalitetskrav til os selv kan du altid forvente stort engagement blandt alle vores medarbejdere, som du måtte møde under projektet. Medarbejderne har den nødvendige viden, erfaring og kompetencer, så opgaverne bliver løst effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Vi hjælper med overskueligheden

Hos Bedre Bad ved vi om nogen, at det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger på markedet. Derved kan du med fordel bruge Bedre Bad som din professionelle sparringspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er certificerede energivejledere og hjælper med vejledning til din energioptimering, for at gøre dit hjem mere miljørigtigt, hvad end det gælder forbedring i isoleringen eller en ny varmepumpe. Bedre Bad står altid klar til at hjælpe dig godt på vej til energiforbedringer i dit hjem.

Du kan trygt stole på, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Gennem vores certificering har vi mulighed for at præcisere en løsning, som passer langt bedre til din husstands behov. Det sker blandt andet gennem et energitjek, hvor vi foretager relevante beregninger af din bolig. 

Hvis boligen er dårligt isoleret, er det ekstremt vigtigt, at problemet bliver løst først. Ellers er det ikke muligt at finde netop den energiløsning, som passer bedst til din husstand. Vi tilbyder energitjek af boligen, som indebærer at vi tjekker boligens tilstand helt fra bunden. Ved eksempelvis dårlig isolering vil det fremgå, at man benytter mere varme og energi i forhold til det nødvendige behov. Efter besøget vil du få tilsendt en detaljeret rapport over de energioptimeringer du kan lave for at få et mere energirigtigt hjem. Desuden giver vi et overblik over, hvad du kan spare på dine energiomkostninger.