Rådgivning er vigtigt for Agesen & Koldsgaard

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Fjernvarmeinstallation og service

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev sørger vi for, at du altid får den bedste vejledning til installation og renovering af varmeanlæg. Vi finder sammen den løsning, der passer bedst til dig. Ofte vil det være fjernvarme, da det er en af de bedste løsninger på markedet for en stor del af vores kunder. Fjernvarme er effektivt og økonomisk i drift, samt nemt at vedligeholde. Bor du i et område, som allerede har fjernvarme, kan du langt de fleste gange nemt omlægge til fjernvarme.

Fjernvarme er den mest populære opvarmningsform i Danmark og med god grund. Du får en billig og miljøvenlig opvarmning, der ovenikøbet er en af de mest effektive og funktionelle på markedet. Varmen fra dit fjernvarmeanlæg kommer oftest fra afbrænding af affald og overskudsvarme fra produktion af elektricitet. Derfor udleder det meget lidt CO2 i forhold til andre opvarmningsmetoder.

Effektivt varmesystem der gavner din pengepung og trivsel

Det er vigtigt, at dit fjernvarmesystem fungerer optimalt. Et varmesystem som ikke fungerer optimalt, resulterer i, at det tager længere tid at opvarme din bolig. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på din varmeregning – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Kontakt Agesen & Koldsgaard VVS Teknik for et uforpligtende tilbud på, hvordan du optimerer din varmekilde og sparer mange penge årligt. Det kan være en god idé at få en gennemgang af dit anlæg for at sikre, at driften er optimeret korrekt. Det skaber store besparelser på lang sigt.

Dårlig afkøling koster dyrt

Afkøling er noget af det vigtigste, når det handler om fjernvarme. Vandet fra fjernvarmeværket har en fremløbstemperatur på omkring 80-95° og bør afkøles til minimum 35° i installationer til både varmt vand og varme.

Mange fjernvarmeinstallationer har for dårlig afkøling, som kan ende med at blive en meget dyr affære for dig som forbruger.

Fjernvarmeanlæggets syndere

Her kan du se en liste over fjernvarmeanlæggets “syndere”, som er skyld i, at du får en dårlig udnyttelse af din fjernvarme og en højere varmeregning:

  • Anlæg med defekt returbegrænser
  • Anlæg uden styring
  • Anlæg med forkert indstillet styring
  • Anlæg med for små radiatorer
  • Anlæg med for gammel varmtvandsbeholder med kappe

Få gennemgået dit fjernvarmeanlæg og spar penge

Det er en god idé at få et eftersyn af dit fjernvarmeanlæg én gang om året eller minimum hvert andet år. På den måde sikres det, at dit anlæg altid fungerer optimalt, så du sparer penge og får optimal opvarmning af din bolig.

Vi udfører grundig gennemgang og servicering af enhver form for fjernvarmeanlæg.

Forbedring af din fjernvarmeinstallation

Man kan gøre mange ting for at forbedre driften af sit fjernevarmeanlæg. Vi har samlet nogle af de overordnede forslag, som du kan overveje til dit fjernvarmeanlæg.

Nye ventiler

De gamle termostatventiler måler kun vandtemperaturen inde i rørene og ikke rumtemperaturen. Det kan koste dig mange penge, og det en god idé at skifte de gamle termostater og ventiler ud med nye.

Gulvvarmeventiler

Hvis du har gamle gulvvarmeventiler, kan det være en god idé at skifte dem ud med termostater eller en ny model med elektronisk styring.

Cirkulationspumpe

Din cirkulationspumpe skal helst være A-mærket.

Varmtvandsbeholder

Trænger den gamle varmtvandsbeholder til en udskiftning, så kan en ny model optimere driften.

Isolering af varmerørene

Hvis du ikke skal spilde din dyrebare varme, er det vigtigt at sørge for, at varmerørene er isoleret korrekt.

Vejrkompenseringsanlæg

Et vejrkompenseringsanlæg kan spare dig mellem 10-15% på varmeregningen. Derfor kan det være en god idé at modernisere dit gamle fjernvarmeanlæg.

play-button
Se Video

Vi er dine lokale fjernvarme eksperter i Fjerritslev

Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring samt levering og opsætning af bl.a. følgende varmesystemer:

Her hjælper vi

Vi udfører service og installation af fjernvarme og andre varmesystemer i Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Kontakt os i dag for tidsbestilling på tlf. 98 21 15 44 eller send en mail til mail@agesenvvs.dk

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.