Gulvvarme installation - Få lagt gulvvarme af os

Fordele ved gulvvarme

Gulvvarme er gennem de seneste år blevet mere og mere populært. Det er der ikke noget at sige til, for der er mange fordele forbundet med gulvvarme, bl.a.:

 • Ingen fodkulde i de kolde måneder
 • Jævn opvarmning
 • Spar penge ved mindre varmeforbrug
 • Energibesparende varmeløsning
 • Indretning uden at skulle tage hensyn til radiatorer

Gulvvarme i trægulv og klinker

Når det kommer til gulvvarme i trægulv og klinker, er det vigtigt at etablere separate kredse i varmesystemet til hver type gulv. Dvs. én kreds til trægulv og én kreds til klinker. Hvis du anvender samme kreds, forringer du komforten og der vil opstå for meget varmespild.

Derudover er der en del andre ting at tage hensyn til, når der skal installeres gulvvarme i boligen. Husk at tilkoblingen til varmesystemet bør udføres af en fagmand, ligesom elinstallationer skal udføres af en autoriseret el-installatør. Vi tilbyder en totalløsning til gulvvarme, hvor vi sørger for, at gulvvarmeinstallationen installeres korrekt og overholder alle krav og standarder for gulvvarmeløsninger. Derudover er der garanti for at løsningen afleveres til rette tid og pris. Vores gulvvarmeløsninger inkluderer naturligvis også oprydning, så din stue eller dit badeværelse efterlades uden spor fra vores arbejde.

Gode råd til et hus med gulvopvarmning

Her er en række gode råd til dig, som bruger gulvvarme:

 • Pas på alt for varme trægulve
  • Trægulv trækker sig sammen ved en konstant temperatur på mere end 27-28 grader
 • Tilslut ikke gulvvarme til centralvarmesystemer baseret på fastbrændsel som fx træpiller
  • Fremløbstemperaturen i centralvarmesystemer er alt for høj til, at man får et godt resultat
 • Hold gulvvarmen på en fast temperatur
  • Varmen udnyttes bedst, hvis temperaturen er konstant hele døgnet

Er gulvvarme en dyr opvarmningsform?

Mange tror fejlagtigt, at gulvvarme er en dyr fornøjelse, både at få installeret og i brug. Det er ikke korrekt. Tidligere har de gamle gulvvarmeanlæg rigtigt nok været dyre at installere, men de nye og mere moderne anlæg er meget mere overkommelige prismæssigt. Det, der reelt betyder noget for din varmeregning, er, hvor godt huset er bygget og isoleret.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev har vi stor erfaring med installation af gulvvarmeanlæg. Vi sørger for, at dit anlæg bliver installeret korrekt, så det giver det mest optimale energiforbrug, samt den mest optimale varme.

Hvilken type gulvvarmeanlæg skal du vælge?

Inden du investerer i et nyt gulvvarmeanlæg, kan det være en god idé at sætte sig ind i de forskellige typer, der findes på markedet. Overordnet set er der 2 typer af gulvvarmeanlæg: El-baseret gulvvarme og vandbaseret gulvvarme. Der er fordele og ulemper ved begge typer.

El-baseret gulvvarmeanlæg er billigere at installere men til gengæld er det ofte en dyrere løsning i det lange løb, da det koster mere i drift end et vandbaseret gulvvarmeanlæg. Vandbaseret gulvvarmeanlæg er et mere miljø- og energivenligt valg.

Hvilken type du skal vælge, afhænger af flere faktorer. De vigtigste ting er:

 • Hvad er dit budget?
 • Hvor mange personer er I i husstanden?
 • Hvad er jeres årlige forbrug?
 • Hvor godt er jeres hus isoleret?

Når du har tænkt over overstående, er vi bedre rustet til at hjælpe dig med at vælge det rigtige gulvvarmeanlæg til din bolig. Kontakt os allerede i dag for en snak om gulvvarmeanlæg eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også et energitjek, som kan give dig et bedre overblik over din husstands energisituation.

Overlad din gulvvarmeinstallation til os

Du kan trygt overlade din gulvvarmeinstallation til Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Vi har mange års erfaring og er eksperter på området. Kontakt os for en uforpligtende snak om etablering af gulvvarme eller service, hvis du oplever at din gulvvarme ikke varmer nok.

Vi installerer gulvvarme i områderne omkring Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Andre varmesystemer

Udover gulvvarme installerer og servicerer vi andre varmesystemer såsom: