Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Din lokale ekspert i jordvarme

Der er mange forskellige energiformer og varmesystemer at vælge i mellem og det kan derfor være svært at finde ud af hvad der er det rigtige for jeres husstand. Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev sætter vi stort fokus på at hjælpe vores kunder med at vælge den bedste energiløsning til deres behov, som stadig er miljøvenlig og billig. Vi har gennem flere år indenfor faget opbygget en masse erfaring med miljørigtige energiformer til vores store kundeskare. Det sikre at du altid får produkter og service af den bedste kvalitet på markedet.

Nogle af de miljøvenlige produkter vi arbejder med er:

  • Jordvarme
  • Solceller
  • Solvarme
  • Gasfyr

Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at hjælpe miljøet og derfor leverer vi altid effektive produkter af høj kvalitet. Det kombineret med vores professionelle rådgivning og vores certificerede og faglig dygtige energirådgivere sikrer at kunden altid får den bedste service, som de fortjener. Vi er desuden uafhængige af de forskellige energiselskaber og det gør at vi kan rådgive vores kunder ud fra vores store viden og derved finde frem til hvad den bedste energiløsning er, for den enkelte kunde.

Jordvarme gavner din salgspris og dit energibudget

Jordvarme er en god energiløsning og en god investering. Jordvarme fungerer på den måde at man graver en masse rør og vandslanger ned i sin have eller hvor man nu har plads til det. Disse rør og slanger bliver varmet op af jordens indre varme og genererer en form for energi der ved at blive pumpet ind i huset giver varme til hele husstanden og tilmed en billig form for varme. Det er faktisk en ret enkel proces og samtidig er det et miljømæssigt rigtigt valg.

Der er en stor frihed i at være selvforsynende med strøm. Det giver nemlig en helt anden ro i maven at vide at priserne på olie og naturgas ikke påvirker din energiregning. Det kombineret med at det er en meget miljøvenlig energiform gør det til et rigtig godt valg for mange.

Kontakt os og hør nærmere

Træf det rette valg

Vi udfører løsninger inden for alle kendte varmesystemer – f.eks. varmepumpe eller gulvvarme. Jordvarme er altid en god løsning, men i nogle tilfælde kan du måske drage større fordel af en anden type varmekilde. Alt efter om du ønsker den mest effektive, den billigste, eller den nemmeste, så står vi klar til at kunne rådgive dig om valget. Du kan læse mere omkring de forskellige varmekilder i bunden af siden.

Lad os rådgive dig, så du træffer det rette valg

Jordvarme dækker langt det meste af din boligs energibehov

Ønsker du at blive helt eller delvist selvforsynende med varme? Jordvarme kan udgøre hele 70% af din boligs energibehov. Suppler eventuelt med solceller på taget, hvis du vil opnå 100% selvforsyning. Det er en smart og funktionel løsning, som du vil blive glad for i mange år fremadrettet.

play-button
Se Video

Vi varetager hele processen

Søger du en god samarbejdspartner, der kan styre hele processen med overblik og erfaring? Vi har solid erfaring på området og er stolte af at have mange tilfredse kunder. Rettidig omhu er vigtig, så du undgår komplikationer igennem forløbet med installation af ny varmekilde. Vi laver derfor totalløsninger, så du blot skal læne dig tilbage og vente på at nyde godt af dit nye jordvarmeanlæg. Vi sørger for al kommunikation mellem de forskellige håndværkere fra projektets start til slut. Det sikrer dig som kunde den mest effektive service.

Lækagesporing på jordvarmeløsning

Vi har været i Thorup Strand, hvor vi skulle hjælpe med en kunde med at finde en lækage på deres jordvarmeløsning – og få den repareret. Ved hjælp af trykprøvning , sporing og opgravning til den utætte jordvarmeslange, fik vi repareret slangen.

Vi løste det sammen med Thy Lækagesporing, der lavede denne flotte dronevideo på stedet – ta’ et kig med her, og se hvordan vi løste opgaven sammen.

Vi etablerer jordvarmeløsninger i Fjerritslev og omegn

Bedre Bad Fjerritslev udfører jordvarme i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J.
Kontakt os på tlf: 98 21 15 44 eller mobil: 30 76 30 80.

Andre typer varmeanlæg

Herunder finder du links til vores andre undersider om forskellige typer varmeanlæg. Det giver dig den information, som du har brug for, for at træffe det rigtige valg når du skal vælge nyt varmesystem. Hvis du har andre spørgsmål til valg af varmestyring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.