Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Service og installation af pillefyr og stokerfyr

Et pillefyr eller stokerfyr reducerer din varmeudgift med 50%

Hvis du har et olie- eller naturgasfyr, kan du med et pillefyr eller stokerfyr reducere din varmeudgift med hele 50%. I et pillefyr fyres der med træpiller, som er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvilket er affaldsprodukter, som nu kan gøre gavn. Derfor er et pillefyr langt billigere end at fyre med olie, gas og brænde. Et pillefyr producerer brugsvand og vand til opvarmning ligesom olie- og gasfyr, og kan opvarme selv store enfamiliehuse.

Energivenligt og nemt at betjene

Pillefyr og stokerfyr har flere fordele end blot prisen. En af de store fordele er, at et pillefyr eller stokerdyr er meget driftsøkonomisk. Fyret tjener sig hurtigt ind, så selvom det er en udgift nu og her, er der altså penge at spare på længere sigt.

Derudover er træpiller et miljørigtigt og godt alternativ til fossile brændstoffer som gas og olie, idet træpiller er CO2-neutrale. Af samme årsag betaler du heller ikke CO2-afgift. Så ikke nok med at fyret i sig selv hurtigt er tjent ind, så sparer du altså også den trælse CO2 afgift, hvis du vælger et pillefyr eller stokerfyr.

Træpillerne bliver næsten fuldstændigt forbrændt med en minimal miljøbelastning og de gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver også brændt helt af. Det kaldes pyrolytisk forbrænding.

Sidst men ikke mindst kan du få samme fyringskomfort som med gas- og oliefyring, hvis du vælger et nyt, fuldautomatisk pillefyr eller stokerfyr.

Alt i alt er der mange grunde til at vælge et pillefyr eller stokerfyr, når du vil udskifte dit nuværende varmeanlæg med et nyt.

Ønsker du en miljøvenlig og billig varmeløsning?

Overvejer du at skifte dit olie- eller gasfyr ud med et miljøvenligt, driftsøkonomisk pillefyr eller stokerfyr? Vi har mange års erfaring og står klar med råd og vejledning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og pris på pillefyr/stokerfyr.

Vi udfører servicering og montering af alle typer pillefyr/stokerfyr.

Andre varmeløsninger

Udover pillefyr/stokerfyr kan vi også hjælpe med andre varmesystemer såsom:

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til valg af nyt varmeanlæg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig og dit behov.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev er vores kunders tilfredshed i højsædet, og vi tilstræber en god og grundig dialog med kunden, når der er snak om nye installationer og service.

Alle vores medarbejdere er fagligt stærke og kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Hvis du ønsker at vide, hvor meget du kan spare ved at skifte dit nuværende varmeanlæg ud med et nyt og moderne pille- eller stokerfyr, kan du spørge en af vores montører og teknikere om dette. Hvad er den mest miljørigtige løsning? Hvor meget koster det at fyre op? Hvilket varmeanlæg skal du vælge? Alle spørgsmål kan vores veluddannede medarbejdere svare på, så du trygt og med ro i maven kan finde den løsning, der er bedst for dig.

Vi uddanner alle vores teknikere løbende og sørger for at sende dem på kursuser, så de altid er klædt godt på, når der kommer spørgsmål fra kunder. Det kombineret med vores mange års erfaring på området gør, at vi er et godt valg, når du søger en VVS’er i området.

Her hjælper vi

Vi udfører service og installation af stokerfyr og pillefyr i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Kontakt os i dag for tidsbestilling!

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller har brug for yderligere rådgivning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.