Varmepumpe specialister i Fjerritslev og omegn

Beregn prisen på en ny varmepumpe

Vidste du, at installationen af en varmepumpe i dit hjem kan hjælpe dig med at reducere din CO2-udledning og dermed bidrage til at gøre vores planet grønnere og mere bæredygtig? Udover at være en mere miljøvenlig opvarmningsløsning, kan installationen af en varmepumpe også hjælpe dig med at spare på dine energiomkostninger på lang sigt.

På vores hjemmeside tilbyder vi en nem og hurtig måde at beregne prisen på en varmepumpe til dit hjem ved hjælp af vores online beregningsformular. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste nogle få oplysninger om dit hjem, og vores beregner vil give dig et skøn over, hvad det vil koste at installere en varmepumpe.

Ved at bruge vores online beregningsformular kan du ikke kun få en klar forståelse af, hvad det vil koste at installere en varmepumpe, men også se de potentielle energibesparelser og CO2-reduktioner, du kan opnå med en varmepumpe. Det er fuldstændigt uforpligtende og tager kun 2 minutter.

Så hvorfor ikke beregne prisen på en ny varmepumpe i dag og tage det første skridt mod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid? Indtast dine oplysninger herunder, og så hjælper vi med resten.

Udnyt energien i luft, vand og jord med en varmepumpe

Interessen for varmepumper stiger og stiger - og det gælder både i Danmark og det øvrige Europa. Der kan være rigtig mange penge at spare, når man udskifter sin nuværende varmeløsning til en moderne varmepumpe. Men dette er ikke den eneste fordel; du kan nemlig også nyde et bedre indeklima og samtidigt have god samvittighed med dit klimaaftryk. Teknologien der bruges til varmepumper, er blevet væsentligt optimeret de seneste år, og derfor er moderne anlæg yderst energieffektive.

16901 knapper Ring til os

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe kan på mange punkter ligestilles med et køleskab, men hvor der i stedet føres energi ind i boligen.

I en varmepumpe sidder der en fordamper, som optager energi fra jorden, udeluften og udsugningsluften. Energien herfra får et kølemiddel til at koge og fordampe. Når dampen sammenpresses i varmepumpens kompressor, så hæves trykket og temperaturen stiger. Kølemidlet afgiver al sin varme i en kondensator, hvor kølemidlet bliver til væske som løber gennem termoventilen og tilbage til fordamperen, hvor hele processen begynder forfra.

Kondensatoren sørger altså for at fragte varmen til boligens varmefordelingssystem, som både kan være i form af vandbåren gulvvarme eller luftvarme, der blæser varm luft ind i huset.

Opnå bedre indeklima og besparelser

Overvejer du skiftet til en ny varmepumpe? Der kan være mange penge og spare og du mærke en positiv ændring i dit indeklima. En varmepumpe er derfor både en god investering for pengepungen og for boligens indeklima – en ægte win-win situation som vi kalder det.

Luft til luft, luft til vand og jordvarme

Der findes forskellige slags varmepumper, som du kan vælge i mellem. Nedenfor kan du se varmepumpe-typerne:

  • Luft til luft-varmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Jordvarme-pumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

De særligt populære løsninger er luft til luft-varmepumpe og luft til vand-varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe bør du vælge?

Der findes forskellige slags varmepumpeløsninger - hvilken model, du skal vælge, afhænger af følgende:

  • Din boliggrunds beliggenhed
  • Din boliggrunds størrelse

Hvad er forskellen på varmeveksler og varmepumpe?

Der er faktisk ingen forskel på varmeveksler og varmepumpe. Det er to ord for præcist det samme. Både varmepumpen og varmeveksleren virker ved at sætte væske eller luft under tryk og trække energien ud af luften/væsken. 

Luft til luft-varmepumpe

Ved en luft til luft-varmepumpeløsning produceres varme ved at komprimere udeluften. Energien herfra anvendes til at opvarme frisk luft, som herefter blæses direkte ind i din bolig. Denne varmepumpe-typer er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme. Luft til luft-varmepumpen er den billigste varmeløsning du kan finde på markedet. 

Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe trækker luftens ophobede energi ud, hvorefter energien ”lægges” i vandet i boligens varmtvandsbeholder. Kort sagt omdanner den kold udeluft, til lun indeluft, og varmt vand. 

Luftvarme er den varmeløsning som er nemmest at installere, idet der ikke er brug for hverken boring eller udlægning af slanger. Luft til vand-varmepumpen kan producere energi til din bolig selv i frostvejr, og er den mest populære varmeløsning i Danmark.

Jordvarme-pumpe

Ved brug af en jordvarme-pumpe hentes varmen i 300 meter jordslanger. Herefter "afleveres" varmen primært til radiatorer inde i boligen. Det betyder at du skal have gravet en stor del af din grund op ved nedlægningen og det kræver desuden også en større grund. Fordelen er så at du, når jord-pumpen først er etableret, har adgang til den jordvarme du har samlet, året rundt.

En anden fordel er selvfølgelig at jordvarmepumpen er en meget miljøvenlig og samtidig vedvarende energikilde. Prisen du bruger på strøm til drift, bliver hurtigt opvejet af den varme man får retur.

Grundvandsvarmepumpe

En grundvandsvarmepumpe udnyttes energien i grundvandet. Pumpen pumper grundvandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvori energien indvindes. Gennem en anden boring sendes vandet tilbage. Også ved denne metode kan energien indvindes året rundt.

Vi hjælper dig med det rette valg

Er du i tvivl om hvilken varmepumpetype, du skal vælge til din bolig? Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig ud fra vores mangeårige erfaring. Ring til vores energiekspert Thomas på mobil: 30 76 30 81 eller send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi hjælper kunder i områderne Fjerritslev og omegn - herunder også Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Få udregnet din besparelse ved skift til varmepumpe

Når du investerer i vedvarende energi, så er der en række tilskud og ordninger, som du kan gøre brug af. Det er vigtigt at huske, at søge disse ting inden projektet startes og vi er naturligvis klar til at hjælpe dig. Sammen skaber vi de største besparelser for dig.

Når det kommer til Energitilskud, CO2-præmiering og håndværkerfradrag, så sker der ofte justeringer i ændringerne. Hør mere herom ved at kontakte din lokale varmepumpe installatør i Fjerritslev. Vi hjælper med at udregne den samlede pris på varmepumpen fratrukket alle gældende energitilskud og økonomiske fordele ved vedvarende energi. Kontakt os allerede i dag og få hjælp til de rigtige ansøgninger.

16901 knapper Kontakt os

Se mere:

Jordvarme

Fjernvarme

Pillefyr og Stokerfyr

Gulvvarme