Totalentreprise af badeværelse

Går du og drømmer om om en delrenovering eller et komplet nyt badeværelse? Så kontakt Bedre Bad Fjerritslev - Agesen og Koldsgaard VVS Teknik.  Vi har mange års erfaring og viden om både VVS-opgaver og renoveringer badeværelser.

Vi koordinerer hele totalrenoveringen

Bedre Bad Fjerritslev - Agesen og Koldsgaard VVS Teknik er din ekspert i totalløsninger og din vej til lige præcis din drøm af et badeværelse. Vi koordinerer og styrer hele processen. Du slipper derfor for besværet, nå vi forvandler dine drømme til virkelighed. Sammen med dig laver vi et indretningsforslag, og når det er godkendt klarer vi alt frem til at badeværelset står færdigt. Vi udfører både totalrenovering og mindre renoveringer.

Læs mere om vores badeværelses totalentrepriser her >>

VVS opgaver - Få den VVS hjælp du har brug for

Vi har mange års erfaring med at løse alle former for VVS-opgaver for både private og erhverv. Vi løser både små og store opgaver. Hos Bedre Bad Fjerritslev - Agesen og Koldsgaard VVS Teknik er du altid sikret kompetent rådgivning og vores service er altid af højeste kvalitet.

 

Kontakt os allerede i dag på 98 21 15 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op i dag, udflyd venligst kontaktformular så vender vi stærkt tilbage!