Badets dag og Åbent hus

Kom til Badets dag i 2023 hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik i Fjerritslev. Vi indvier vores nye kontor og showroom med åbent hus – og du er velkommen.

Kom og se vores nye showroom med flotte badeværelsesløsninger, produkter og løsninger fra anerkendte brands.

Kom til åbent hus. Dato følger, men kom og opleve lækre produkter og løsninger fra vores producenter.

 

Det vil være KONKURRENCER og LÆKRE PRÆMIER i løbet af dagene - så kom endelig og deltag! Alt imens du ser vores nye lokaler, og samtidig få inspiration til dit badeværelse!

 

bad inspiration


Få inspiration til dit badeværelse

Bedre Bad Fjerritslev er din ekspert i totalløsninger inden for badeværelser. Vi hjælper dig fra start til slut med inspiration til det færdige resultat. Når du har truffet beslutningen om dit nye badeværelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi forvandler dine drømme til virkelighed.

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen. Vi præsenterer dig for indretningsforslag og giver dig overblik over de forskellige håndværkernes opgaver. Ønsker du en delvis fornyelse, kan der være mange penge at spare ved blot at udskifte et ældre toilet og armaturer. Vi finder altid en løsning – uanset dit budget.

Vi er desuden Certificeret Vådrumsinstallatør, der er din sikkerhed for, at alt vi laver er 100% i orden.

 

Kom og se produkter og løsninger fra vores gode producenter:

Dansani3    Duravit    Geberit

Pressalit    Hansgrohe    Grohe2

Vola    Unidrain    Danske Bruseglas

Kriss    Frostline    BWT2

 

 


 

badtjek

Book et gratis Badtjek

Drømmer du om et helt nyt badeværelse eller skal dit gamle have en make-over? Uanset din drøm, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi anbefaler at du booker et gratis Badtjek inden du påbegynder processen, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at få et badeværelse, der er personligt og passer til dine behov. Ved et Badtjek gennemgår vi dit nuværende badeværelse og kommer med et uforpligtende tilbud og løsningsforslag.

Vi har mange års erfaring med badeværelser, og giver dig gerne gode råd og sparring inden du går i gang med projektet. Sammen skaber vi det resultat, der vækker glæde og tilfredshed hos dig – hvad enten det er et nyt badeværelse eller du blot ønsker at udskifte enkelt elementer.

Kom til Badets dag i 2023 – og se vores showroom, fyldt med badeværelsesløsninger, produkter og løsninger. Du kan også få en snak med anerkendte brands og se deres nyeste produkter.

 

Stort tillykke til de to heldige vindere, der vandt vores konkurrencer:

 15911 BB Fjerritslev Opslag med vindere

15911 BB Fjerritslev Opslag med vindere2

Og stort tak til alle der deltog.