BADEVÆRELSEr - VI SKABER DRØMMELØSNINGEn

Vi vejleder gerne om nyindretning af badeværelset og kan levere en lang række af spændende bademiljøer. Tag os også med på råd, hvis overvejelserne går på spabad og dampkabiner.

Få inspiration til dit nye badeværelse – se nogle af de mange løsninger, som vi i Bedre Bad-kæden har skabt for kunder over hele landet – klik her for inspiration

Byggeprocessen er i erfarne hænder

Bedre Bad Fjerritslev vil gerne være din ekspert i totalløsninger og hjælpe dig til at opnå dit drømmebadeværelse.

Når du har truffet beslutning om dit badeværelse, kan du give slip på forløbet og lade os forvandle drømmene til virkelighed.

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen. Vi præsenterer dig for indretningsforslag og giver overblik over de forskellige håndværkeres opgaver. Når du har bestemt dig for, hvilken løsning I vil have, så klarer vi alt fremefter, og du kan glæde dig til et splinternyt badeværelse, som du selv har tilrettelagt. 

Du kan også vælge en delvis fornyelse. Der kan være mange penge at spare blot ved at udskifte ældre toiletter eller vandhaner. Så lige meget hvad dit budget her, så kan vi sammen finde en løsning.

Derudover er vi stolte af at kunne kalde os for certificeret vådrumsinstallatør – alle vores medarbejdere er nemlig uddannet på vores eget akademi hos Teknologisk institut, som løbende laver kontrol, så vi altid er 100% opdaterede. Gennem vores uddannelse besidder vi alle den nødvendige viden der skal til når man installere nye badeværelse og vi har altid fokus på kvaliteten af udførelsen af det arbejde, som vi laver.

Søger du inspiration

Her ser du eksempler på badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Det er et godt sted at starte din inspirationsfase, så du kan få et overblik over hvilke løsninger der opfylder din families behov og krav.

Lad dig inspirere af trends og tendenser. Opdag vores produktnyheder og få et overblik over, hvad der er muligt:

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Du kan forvente en ærlig og faglig korrekt rådgivning med afsæt i vores mangeårige erfaring og ekspertise. Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. 

Skal dit badeværelse have et løft?

Drømmer du om et nyt badeværelse eller skal dit gamle have et løft? Hvad end din drøm er, så står Bedre Bad Fjerritslev klar til at hjælpe dig i mål. Vi anbefaler altid at du booker et gratis badtjek inden du påbegynder processen, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at få et badeværelse der er personligt og passer til dine behov. Vi gennemgår dit nuværende badeværelse og kommer med et uforpligtende tilbud og løsningsforslag.

Vi har mange års erfaring med badeværelser og er derfor kvalificerede til at give gode råd og sparring, når du skal i gang med dit badeværelsesprojekt. Sammen skaber vi det resultat, der vækker glæde og tilfredshed hos dig – hvad end det er et helt nyt badeværelse som skal installeres fra bunden eller du blot ønsker at udskifte enkelte badeværelseselementer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit kommende badeværelse.

Her skaber vi nye badløsninger

Bedre Bad Fjerritslev installerer badeværelser i områderne:

Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J


Kontakt os allerede i dag på Tlf: 98 21 15 44 eller Mob: 30 76 30 80. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du stadig er i inspirationsfasen, ønsker et gratis badtjek inden du går i gang eller om du allerede har en plan for dit nye badeværelse. Vores medarbejdere står klar ved telefonen og i butikken.

Læs mere

Her finder du flere undersider, med relevante informationer om badeværelser. Vi har gennem vores mangeårige erfaring samlet en masse relevant information på siderne og du kan finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have.