Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Totalentrepriser til badeværelser

Vi vejleder gerne om nyindretning af badeværelset og kan levere en lang række af spændende løsninger inden for moderne bademiljøer. Tag os også med på råd, hvis overvejelserne går på spabad og dampkabiner.

Vi har egen badeværelsesudstilling, hvor du kan samle inspiration til dit nye badeværelse.

Totalentreprise af badeværelset er i erfarne hænder

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad Fjerritslev vil gerne være din ekspert til totalløsningen, som hjælper dig til at opnå drømmebadeværelset.

Når du har truffet beslutning om dit badeværelse, kan du give slip på forløbet og lade os forvandle drømmene til virkelighed.

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen. Vi præsenterer dig for indretningsforslag og giver overblik over de forskellige håndværkeres opgaver. Når du har bestemt dig for, hvilken løsning I vil have, så klarer vi alt fremefter, og du kan glæde dig til et splinternyt badeværelse, som du selv har tilrettelagt.

Du kan også vælge en delvis fornyelse. Der kan være mange penge at spare blot ved at udskifte ældre toiletter eller vandhaner. Så lige meget hvad dit budget her, så kan vi sammen finde en løsning.

Derudover er vi stolte af at kunne kalde os for certificeret vådrumsinstallatør – alle vores medarbejdere er nemlig uddannet på vores eget akademi hos Teknologisk institut, som løbende laver kontrol, så vi altid er 100% opdaterede. Gennem vores uddannelse besidder vi alle den nødvendige viden der skal til når man installerer nye badeværelser. Du kan samtidigt forvente en ærlig og faglig korrekt rådgivning med afsæt i vores mangeårige erfaring og ekspertise.

Søger du badeværelsesinspiration

Vi har samlet en række eksempler på badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Det er et godt sted at starte din inspirationsfase, så du kan få et overblik over hvilke løsninger der opfylder din families behov og krav.

Lad dig inspirere af trends og tendenser. Opdag vores produktnyheder og få et overblik over, hvad der er muligt – gå til udvalget af Bedre Bad løsninger.

Du kan også tage en tur forbi vores badudstilling i Fjerritslev. Få en uforpligtende snak med os om dit badeværelse og hvilke ønsker og behov du har til et nyt badeværelse.

Opgradering af badeværelset – giv det et løft

Drømmer du om et nyt badeværelse eller skal dit gamle have et løft? Hvad end din drøm er, så står Bedre Bad Fjerritslev klar til at hjælpe dig i mål. Vi anbefaler altid at du booker et gratis badtjek inden du påbegynder processen, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at få et badeværelse der er personligt og passer til dine behov. Vi gennemgår dit nuværende badeværelse og kommer med et uforpligtende tilbud og løsningsforslag.

Vi har mange års erfaring med badeværelser og er derfor kvalificerede til at give gode råd og sparring, når du skal i gang med dit badeværelsesprojekt. Sammen skaber vi det resultat, der vækker glæde og tilfredshed hos dig – hvad end det er et helt nyt badeværelse som skal installeres fra bunden eller du blot ønsker at udskifte enkelte badeværelseselementer.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit kommende badeværelse.

Her skaber vi nye badløsninger

Hos Bedre Bad Fjerritslev installerer vi badeværelser i områderne: Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J.

Kontakt os allerede i dag på tlf: 98 21 15 44 eller mob: 30 76 30 80. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du stadig er i inspirationsfasen, ønsker et gratis badtjek inden du går i gang eller om du allerede har en plan for dit nye badeværelse. Vores medarbejdere står klar ved telefonen og i butikken.

Læs vores andre tilbud

Her finder du flere undersider, med relevante informationer om badeværelser. Vi har gennem vores mangeårige erfaring samlet en masse relevant information på siderne og du kan finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.