Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi

Vi er med i kæden Bedre Bad – Bedre Energi, og kan i kraft af dette tilbyde vores kunder en række fordele – både når det gælder design, indretning og udførelse af badeværelser og når det gælder effektive og besparende energiløsninger. Vi har adgang til mange partnere i branchen gennem Bedre Bad – Bedre Energi, som er et netværk af erfarne fagfolk, der laver totalløsninger såsom badeværelser og bryggers samt alle typer energi- og varmeinstallationer. Det giver os det bedst mulige udgangspunkt for at give dig den service og kvalitet, som du fortjener. Af samme grund er alle vores medarbejdere uddannet på vores eget akademi hos Teknologisk institut og bliver løbende sendt på kurser for at holde deres viden up to date og generelt udvide deres kompetencer. Du bliver derfor altid mødt af en velforberedt, høflig og fagmand med en bred vifte af kompetencer.

Hos Bedre Bad Fjerritslev udfører vi traditionelle VVS-projekter. Vi har særligt ofte løst opgaver med:

 • Badeværelse
 • Varmepumpe
 • Pillefyr
 • Oliefyr
 • Gulvvarme
 • Jordvarme
 • Toiletter,
 • Fjernvarme
 • Luft til luft varmepumpe
 • Luft til vand varmepumpe
 • VVS

Drømmer du om nyt badeværelse eller vil du renovere det gamle bad?

Hos Bedre Bad Fjerritslev hjælper vi dig med en plan for renoveringen af dit badeværelse. Vi vejleder og hjælper dig gennem hele processen, med alle de valg som du skal tage stilling til og vi sørger for at du er bedst muligt rustet til at træffe beslutningerne om dit nye badeværelse. Vi hjælper dig med at skabe et lækkert og funktionelt bademiljø, som du bliver glad for i mange år fremadrettet.

Du kan fordel kontakte os inden du påbegynder dit kommende badeværelsesprojekt, da vi har mange års erfaring med både montering og planlægning af badeværelser. Vi har gennem årene fundet nogle gode og brugbare tips og råd som er med til at sikre at dit nye badeværelse, bliver lige som du drømmer om. Besøg vores badudstilling hvor du finder en opstilling af moderne badeværelsesprodukter og løsninger, som du med garanti kan lade dig inspirere af. Læs mere om vores badudstilling her.

Vi anbefaler altid at du booker et gratis badtjek hos os, inden du påbegynder dit badeværelsesprojekt. Vi sender en kompetent og faglig stærk mand ud, som ser på dit badeværelse og dets muligheder. Den information et gratis badtjek kan give dig, er information du ellers måske havde været foruden og den kan altså være guld værd. Efterfølgende giver vi dig en række løsningsforslag til renoveringen eller nybyggeriet. Book dit gratis badtjek allerede i dag og få sat gang i drømmen om et nyt badeværelse.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Vi er klar på telefonen til at hjælpe dig godt i gang, hvad end det er et nyt badeværelse, udskiftning af nuværende varmesystem eller måske smedearbejde. Vi giver dig også gerne et overslag eller tilbud, inden du går i gang – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bedre Bad Fjerritslev udfører VVS i området:

Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J. Er du i markedet efter en VVS’er til at lave dine VVS-installationer i huset så ring til Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og få os ud så du kan få løst problemet. Vi er hurtige og fagligt kompetente til at løse enhver VVS-opgave i og omkring Fjerritslev. Uanset om vi skal klare en tilstoppet vask eller du har brug for råd og vejledning til dit nye badeværelse. Vi klarer det hele og du kan stole trygt på vores ekspertise.

Læs mere om vores forskellige fagområder

Her finder du mere information om vores forskellige fagområder for private. Tøv ikke med at give os et kald hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.