Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Gratis Badtjek

God start på dit nye badeværelse

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad i Fjerritslev, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Reparationer
 • Totalrenovering
 • Delrenovering

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du under hele forløbet føler dig tryg således at, hvis du skulle vælge Bedre Bad Fjerritslev til at varetaget arbejdet omkring dit nye badeværelse, så ved du at du kan stole på os. Det er yderst vigtigt for os. Tilmed vil vi fortælle dig at ved Bedre Bad – Bedre Energi kæden er det løsninger vi sælger og ikke kun produkter. Det skal forstås på den måde at vi sælger den fulde løsning. Vi leverer produktet, tager det gamle ned og bortskaffer det for kunden. Vi sætter det nye produkt op og monterer det så det er klar til brug. Derefter rydder vi op og efterlader kun dig tilbage med et nyt toilet, håndvask, vandhane eller måske endda et helt nyt badeværelse.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Drømmer du om…

  Drømmer du om et helt nyt badeværelse? Måske med bedre opbevaringsmuligheder? Med eller uden badekar? Børnevenlig eller et rigtigt voksenbadeværelse? Måske skal hele jeres badeværelse udvides fra københavnerbadeværelse hvor i bader over toilettet, til luksusbadeværelse med vandfaldsbruser, spabad og velvære? Drømmer du derimod om en delrenovering? Flotte nye møbler? Ny belysning? Eller nye klinker? Så hjælper vi også her.

  Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad i Fjerritslev kan hjælpe dig med det hele! Vi møder jer gerne til en uforpligtende snak, hvor vi kan snakke om jeres drømme, og måske komme med forslag i ikke selv har tænkt over. Vi give selvfølgelig et uforpligtende tilbud på jeres drømmeværelse.

  Med andre ord kan Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad i Fjerritslev hjælpe med at få jeres drømme til at gå i opfyldelse uanset størrelsen på opgaven. Vi har stor erfaring med at få badeværelser shinet op. Vi sørger for at opgaven køre problemfrit, der bliver selvfølgelig ryddet op, inden vi overdrager jeres drømme badeværelse til jer Et badeværelse er et uundværligt rum i et hus, som ikke lav undværes længe ad gangen, Bedre Bad Fjerritslev vil selvfølgelig gøre renoveringen så udholdende som muligt. Med vores kompetente medarbejdere vil renoveringen gå glidende fra start til slut, hvor i vil modtage jeres badeværelse som i drømte om. Desuden kan i ved renovering spare penge i det lange løb, på trods af en stor udskrift ved renoveringen. Med vandsparersystemer, rendende amature med mere, kan i spare mange penge årligt, alt det er noget vores kompetente medarbejdere kan fortælle mere om når vi mødes.

  Forløbet på en renovering eller delrenovering

  Når du kontakter Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad i Fjerritslev, aftaler vi et uforpligtende gratis badtjek, hvor i fortæller om jeres drømme og vi kan se hvilke muligheder der er i jeres rum, både i forbindelse med udvidelse eller en delrenovering. Derefter laver vi udkast til drømmebadeværelset som i kan rette til og tilpasse indtil det passer perfekt til jeres drømme. Derefter bestiller vi de materialer der skal bruges og arrangere de rigtige håndværkere der skal komme og hvornår de skal starte. Vores håndværkere starter til aftalt tid, og yder deres yderste for at opfylde jeres drømme. De rydder naturligvis op undervejs og efterlader dig kun tilbage med drømmebadeværelset. Badeværelset der kan fejres med at nyde en flaske champagnen i jeres nye spabad med en flot udsigt til jeres nye drømmebadeværelse.

  I skal derfor blot kontakte os og fortælle om jeres drømmebadeværelse, og derefter læne jer tilbage og nyde at i snart står klar med et spritnye og flot drømmebadeværelse fra Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad i Fjerritslev.

  Vi glæder os til at møde jer og være med til at opfylde jeres drøm indenfor nærmeste fremtid.

   

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.