Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Christensen

Pool og spa

Spabade og svømmebassiner er de senere år blevet et populært bade alternativ. Vi har stor erfaring på dette område, og står klar med vejledning og rådgivning fra den første fase i projektforløbet.

Et spabad er ideelt, hvis man har ekstra mange kvadratmeter på sit nuværende badeværelse, eller blot har planer om en udvidelse i den nærmeste fremtid. Dog er et svømmebassin i langt højere grad rettet mod en etablering i en tilbygning.

Spa i almindelige boliger er blevet en realitet

Mange forbinder pool og spa med sommerhuse, men sådan behøver det langt fra at være. Specielt spabade er de senere år rykket ind i almindelige boliger. Årsagerne hertil er mange, men oftest er det behovet for velvære i hverdagen. Et spabad er nemlig med til at bidrage til øget velvære, hvor man har mulighed for at slappe af, og nyde et dejlig varmt bad efter en lang arbejdsdag.

Behovet for et spabad eller svømmebassin afhænger selvfølgelig også af vores kunders livsfase. Vores generelle erfaring er, at hvis man har småbørn eller lignende, så ønsker man i langt højere grad praktiske funktioner, som gør det nemt at vaske børnene. Hvis man derimod har ældre eller udeboende børn, så er behovet for wellness-lignede forhold stigende. Dette kan et spabad være med til at løse.

Kemikalier til pool og reservedele

Vi forhandler relevante kemikalier til pool og har desuden et omfangsrigt lager af pool reservedele, som vi kan stå for at levere og montere.

For man kommer ikke uden om, at der kan være et behov for at ens pool skal repareres Behovet for reparation, vedligeholdelse og udskiftning af sliddele er selvfølgelig afhængig af, hvor ofte man bruger sit spabad eller svømmebassin.

Hos Bedre Bad Fjerritslev tilbyder vi effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her kan vi effektivt foretage en servicering, hvor vi gennemgår spabadet eller svømmebassinet fra A til Z. Løbende har vi mulighed for at foretage reparationer og udskiftninger af udsatte dele, som stammer fra slitage.

For kemikalier til pool eller service på pool kontakt os!

Relevante overvejelser

Når du overvejer en pool eller spa, så er det ekstremt vigtigt, at du overvejer valg af VVS-installatør med speciale i etablering og installering. Årsagen hertil skal findes ud fra, at det kræver den nødvendige viden og erfaring, hvis man ønsker, at det færdige resultat skal leve op til dine forventninger og behov.

Hvis du vælger Bedre Bad Fjerritslev, så kan vi tilbyde en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring inden for området. Vi har altså en stor viden og erfaring, hvilket øger kvaliteten af den rådgivning, som vi kan tilbyde dig. Det betyder altså, at du bliver præsenteret for de nyeste og mest moderne løsninger, som findes på markedet i dag. Samtidig sikrer vi samtidig, at opgaven bliver installeret korrekt, hvad f.eks. også angår vandforsyningens til- og afgang. Hvis ikke dette bliver gjort ordentligt, så kan det blive meget omkostningsfuldt for dig. Det kan i værste fald medføre vand- og fugtskader på boligens vægge og gulve. Derfor skal du altid vælge en VVS-installatør, som besidder den nødvendige erfaring, og kan hjælpe dig trygt i mål med dit næste projekt. Du kan derfor trygt stole på Bedre Bad Fjerritslev.

Vi ser frem til at høre fra dig, og står altid klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Med en god og kyndig rådgivning fra startfasen kommer du sikkert i mål med dit næste projekt, som med garanti vil løse din husstands behov.

Kontakt os

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev er din lokale VVS-ekspert. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er et lille eller stort projekt. Send endelige en forespørgsel afsted, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med til tilbud på din opgave. Vi har mange års erfaring og en bred viden i branchen, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner for dig – både indenfor privat og erhverv. Måske går du og overvejer mulighederne ved et nyt projekt, eller måske har du brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til dit badeværelse. Uanset din opgave, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

Hvis du har spørgsmål til pool og spabade, så tøv ikke med at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.