Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Toiletter – stort udvalg af moderne løsninger

Her på siden kan du kan vælge at gå direkte til vores webshop og se udvalget af toilletter, eller blive hængende og blive klogere på hvad type toilet du bør købe og på vores services.

Køb nyt toilet her

Vi er en del af Bedre Bad, så når du handler ved dem, kan du ved checkout vælge os til at komme og montere dit nye toilet. Priser på webshoppen er inkl. levering og montering, så der kommer ingen ekstra gebyrer oveni efter du har købt. Vi kontakter dig bare efterfølgende, for at aftale når det passer dig at vi kommer og montere toilettet.

Mit toilet løber – hvad betyder det?

For et toilet der løber lidt, vil det årlige vandspild være ca. 100.000 liter, der svarer til 7.000 kr. om året. I disse tilfælde kan det faktisk være ret svært at se, om toilettet løber eller ej. Selvom man ikke kan se det med det blotte øje, så vil vandspillet tydeligt bonge ud på vandregningen.

I værre tilfælde kan det være, at toilettet løber så meget, at der er tydeligt uro i kummen. Her er der set eksempler på op til 1.100 liter vandspild dagligt, hvilket svarer til over 400.000 liter om året.

Der er ingen tvivl om at et løbende toilet er spild af penge! Den gode nyhed er, at du for den pris kan få et helt nyt, økonomisk og moderne toilet. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan og hvorledes du kan spare rigtig mange penge ved at udskifte dit gamle toilet til et nyt, vandbesparende toilet.

Hvis dette er noget du kunne tænke dig at undgå, har vi et stort udvalg af moderne toiletter med mange forskellige funktioner. Vandsparefunktioner indgår i nogle af vores modeller og tillader dig at justere skyllemængden, hvilket kan spare dig mange penge om året på vandregningen.

Vi tilbyder flere forskellige toilet-typer:

  • Det enkle toilet: Toilettet har de grundlæggende funktioner.
  • Toilet med berøringsfri skyl: Før hånden over sensoren, som aktiverer skyllefunktionen. En god, hygiejnisk løsning uden spredning af bakterier.
  • Toilet med vandsparefunktion: Vælg mellem lavt og højt skyl. En tilpasset skyllemængde sparer dig for mange liter vand, hvilket betyder mange penge årligt.
  • Toilet med Dusch-funktion: Geberit-toiletter tager hul på en ny generation af toiletter, hvor toiletbesøget afsluttes ved, at toilettet med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Inspiration til indretning og valg af toilet til badeværelset

Lige som alle andre rum i dit hjem, skal badeværelset også indrettes personligt efter din stil og smag. Toilettet er også en del af indretningen, og skal naturligvis også designmæssigt passe ind til de øvrige badeværelsesmøbler. Det er ikke kun dine funktionelle behov og krav der skal tages højde for når der skal laves nyt toilet, det æstetiske udtryk kan for mange være ligeså vigtigt, hvilket vi selvfølgelig tager højde for.

Få inspiration til valg af toilet i vores badudstilling i Fjerritslev. Kom ind og se et lille udvalg af opstillede toiletter og en lang række andre badeværelsesprodukter og tilbehør.

Udstilling med alt til dit badeværelse

Køb toilet inklusiv montering

Når du køber et toilet hos os, følger monteringen med. Derved kan du være helt sikker på, at toilettet monteres håndværksmæssigt korrekt. Udover montagen medfølger også en garanti og forsikring. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og bare vente på at dit nye toilet bliver leveret og installeret. Vi styrer også hele processen fra køb til slut, med de forskellige håndværkere – på den måde skal du kun forholde dig til en kontaktperson.

Fra toilet til hele badeværelset – Totalentreprise

Udover toilet-montering tilbyder vi også totalløsninger og kan hjælpe med alt, hvad der vedrører dit badeværelse – hvad enten du ønsker at give dit badeværelse et løft eller skal have et helt nyt badeværelse. Vi står for processen fra start til slut, så du kan læne dig tilbage og glæde dig til nye badeværelse. Det er din måde at sikre dig et problemfrit projektforløb, hvor vi overtager alle funktioner i forbindelse med levering og montering. Vi anbefaler alle kunder at vælge denne løsning, da der er samling på projektet og det sikrer det højeste serviceniveau gennem processen.

Kontakt os for råd

Vi står altid til rådighed for råd og vejledning, og du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit nye toilet og/eller badeværelse. Vi monterer toiletter for kunder i området omkring Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Bliv klogere inden du bestemmer dig

Herunder finder du en liste med links til vores andre sider, som kan give dig mere information om nyt badeværelse, hvilke services og opgaver som vi varetager. Hvis du har yderligere spørgsmål, så står vi naturligvis til rådighed for at besvare dem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.