Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Badudstilling fyldt med inspiration

Kom ned i vores udstilling og lad dig inspirere. Her kan du kigge på flotte opstillinger og blive præsenteret for et bredt udvalg af de produkter, som vi fører.

Ring evt. og aftal en tid – så står vores dygtige personale klar, når I kommer.

Vi ser frem til jeres besøg.

Besøg vores Bad og Energi Center i Fjerritslev

Du finder os her:

Industrivej 39
9690 Fjerritslev

Find nyheder inden for:

  • Vandhaner
  • Brusere
  • Toiletter
  • Badeværelsesmøbler
  • Sanitet

I badudstillingen finder du moderne produkter fra populære brands. Vi forhandler bl.a. produkter fra AXOR, BWT, Dansani, Duravit, Frostline, Geberit, GROHE, Grundfos, hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Quooker, SkabRum, Unidrain, Viega og Vola.

Få rådgivning til badeværelsesrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – også helt ned i de små detaljer, som kan være medvirkende til velvære på det nye badeværelse. Vi tilbyder desuden et Gratis Badtjek, som giver dig syn for sagen i forhold til de nyeste badeværelsesprodukter på markedet. Vi præsenterer vi dig for en tryg totalløsning, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker til nyt badeværelse. Du kan læse mere om vores Badtjek her.

Vi ser frem til at se dig i vores unikke udstilling, og lad os sammen finde en løsning til netop dit drømmebadeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.