Erhverv - Vi løser opgaver inden for vand, vvs og energi i din virksomhed.

Vandforsyning

Vi arbejder med alle former for vandforsyning og fremføring af vand til beboelse, industri og landbrug. Læs mere her. Vi har mange års erfaring med at forsyne erhvervs lejemål og faste erhvervs ejendomme med vand. Vi arbejder i tæt samarbejde med vandværkerne og ved derfor også en hel del omkring de forskellige mål og størrelser.

VVS

Vi løser VVS-opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder. Opgaverne omfatter alle de kendte blikkenslageropgaver. Læs mere her. Er du i markedet for en VVS opgave der skal løses tik perfektion og hvor du virkelig er tryg når VVS'ren kører afsted igen. Så vælg Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Vi har mange års erfaring og kan hjælpe med de mest almindelige ting som en stoppet vask eller et stoppet toilet. Derudover kan vi også være jeres sparringspartner i forhold til nye VVS installationer i ejendommen.

Energi

Vi har god erfaring med flere typer varmepumper. Hvis du skal bruge hjælp til valg af varmepumpe til din virksomhed, så er vi rette sted. Læs mere her. Varmepumper er ikke den eneste type af energi vi arbejder med, men det er rigtigt at varmepumper er blevet meget populære den seneste tid. Det er de dels fordi de er billige at installere, især med det håndværkerfradrag danskerne har til rådighed, men især også fordi det efterfølgende er en billig varmekilde. De fleste nye varmepumper er så energineutrale at den energi de producerer også er nok til at forsyne selve varmepumpen. Win-win situation.

Serviceaftaler

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres – eller anlæg og installationer, som du med store fordele kan lade servicere. Læs mere her. Vi kan være den servicepartner du ringer til når noget skal have det årlige eftersyn eller tilses for at du og din virksomhed kan gå vinteren imøde uden at skulle bekymre dig om hvorvidt jeres installationer holder eller ej. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev. 

Vi dækker flere byer

Bedre Bad Fjerritslev udfører bl.a. opgaver i områderne:

Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J