Reol med mange skruer

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Erhvervsløsninger

Få løst opgaver indenfor vand, vvs og energi hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Vi servicerer industri, offentlige erhverv og institutioner i Nordjylland, med løsninger inden for ethvert område.

Agesen & Koldsgaard vvs Teknik vandforsyning bil

Vandforsyning

Vi arbejder med alle former for vandforsyning og fremføring af vand til beboelse, industri og landbrug. Vi har mange års erfaring med at forsyne erhvervslejemål og faste erhvervsejendomme med vand. Vi arbejder i tæt samarbejde med vandværkerne og ved derfor også en hel del omkring de forskellige mål og størrelser.

VVS

Vi løser VVS-opgaver for såvel private som erhvervsvirksomheder. Opgaverne omfatter alle de kendte blikkenslageropgaver. Er du i markedet for en VVS-opgave, der skal løses til perfektion, og hvor du virkelig er tryg, når VVS’eren kører afsted igen, så skal du vælge Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Vi har mange års erfaring, og kan hjælpe med de mest almindelige ting som en stoppet vask eller et stoppet toilet. Derudover kan vi også være jeres sparringspartner i forhold til nye VVS-installationer i ejendommen.

varmerør til erhverv

Energi

Vi har god erfaring med flere typer varmepumper. Hvis du skal bruge hjælp til valg af varmepumpe til din virksomhed, så er vi rette sted. Varmepumper er ikke den eneste type af energi vi arbejder med, men det er rigtigt at varmepumper er blevet meget populære den seneste tid. Det er de dels fordi de er billige at installere, især med det håndværkerfradrag danskerne har til rådighed, men især også fordi det efterfølgende er en billig varmekilde. De fleste nye varmepumper er så energineutrale, at den energi de producerer, også er nok til at forsyne selve varmepumpen. Det er hvad vi kalder en win-win situation.

Serviceaftaler

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres – eller anlæg og installationer, som du med store fordele kan lade servicere. Vi kan være den servicepartner du ringer til når noget skal have det årlige eftersyn eller tilses for at du og din virksomhed kan gå vinteren i møde uden at skulle bekymre dig om hvorvidt jeres installationer holder eller ej. Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev.

Kontakt os og få kyndig vurdering af opgaven

Kontakt os og lad os give vores besyv på situationen I står i. Beskriv hvad der er galt / hvad i ønsker at få lavet og så kan vi give et estimat på omfanget. I kan kontakte os på tlf. 30 76 30 84 eller per mail til mail@agesenvvs.dk.

Vi dækker flere byer

Bedre Bad Fjerritslev udfører opgaver for erhverv i store dele af Nordjylland – herunder kan bl.a. nævnes Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J og generelt hele Jammerbugten.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.