BENYT BOLIGFORENINGENS FASTE VVS-SERVICE

Der er frem for alt tre gode grunde til, at din boligforening bør lave en fast aftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslevs autoriserede VVS-installatører.

• I sparer tid og penge

• I forlænger installationernes levetid

• I øger trygheden for beboerne

Lav en fast samarbejdsaftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Så behøver du ikke bekymre dig mere om vedligehold og reparation af VVS-installationer i hele boligforeningen, og viceværten/varmemesteren skal ikke bruge sin tid på VVS. Selv om man er varmemester, behøver man ikke være mester i varme.

Hurtig og effektiv service – trygt og godt

Når du fast bruger Agesen & Koldsgaard VVS Teknik til boligforeningens VVS-opgaver, opbygger vi et indgående kendskab til jeres installationer – og deres særheder. Det betyder, at vi kan løse opgaverne hurtigere og mere effektivt. Samtidig ved beboerne, hvor VVS-montøren kommer fra – og vil være trygge ved, at det er den samme bil og samme montør, de møder hver gang.

Har din boligforening en samarbejdsaftale med os, er I garanteret hurtig hjælp og udrykning. Både til de små og til de store opgaver.

Vi løser alle boligforeningens VVS-opgaver

Det, vi kan klare for jer, er bl.a. at opstille, servicere og udskifte installationer og dele heraf. Typisk inden for:

 • Faldstammer
 • Varmeanlæg og ventilation
 • Filtre
 • Badeværelser
 • Vandhaner og toiletter – bl.a. dryppende
 • Gasmåler – udskiftning/opsætning
 • Gaskomfurer – opsætning
 • Vaskemaskiner
 • Tagrender, nedløbsrør og blikarbejde
 • Varmtvandsbeholdere – service/udslamning
 • Kedler, radiatorer
 • Solceller og varmepumper

Garanti for korrekt udført arbejde

Der er med andre ord ikke den VVS-opgave, som du ikke trygt kan overlade til Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev. Dels har vi kundskaberne til at løse opgaven – vi er autoriseret VVS-installatør, så du kan stole på kvaliteten og vores rådgivning – og dels giver vi altid garanti på de løsninger, vi leverer.

Det vedligeholdende serviceeftersyn

Som fast aftale vil vi gerne lave serviceeftersyn af jeres installationer. Hvor ofte, aftaler vi ud fra installationernes alder og jeres behov. Med faste serviceeftersyn kan vi opdage og udbedre fejl eller slid på installationerne, inden de udvikler sig til problemer.

Vi gennemgår ejendommens ventilations-, udsugnings- og varmeanlæg for at sikre, at de er indreguleret korrekt. Hvis det er nødvendigt, retter vi indstillingen, så anlæggene kører optimalt og giver størst effekt ved det lavest mulige energiforbrug.

Vi kommer løbende, hvis noget løber

Sker der alligevel et brud eller en anden akut fejl, rykker vi hurtigt ud og får udbedret skaden, inden den bliver uoverskuelig. Vi kommer løbende! Det bedste er dog, hvis vi har mulighed for at opdage og udbedre fejl, slid og mangler, inden de bliver til ulykker.

Spar også på varme- og energiforbruget

Vi hjælper gerne din boligforening med at spare på energien: Vand, varme og ventilation er alt sammen dyrt i drift, så det er vigtigt, at installationerne fungerer korrekt. Vi tilbyder derfor en grundig Energiscreening af installationer, isolering m.m., hvor vi laver en rapport, der giver overblik over anlæggenes tilstand. Her får du forslag til optimering, mere økonomisk drift og mulige forbedringer.

Rapporten prioriterer, hvor din boligforening får de største besparelser i forhold til, hvad det koster, så det er nemt for beboerne og bestyrelsen at se, hvilke tiltag det bedst kan betale sig at sætte i gang. Sammen kan vi lægge en langsigtet plan.

Vi hjælper også gerne med at søge de relevante tilskud til energiforbedringer.

Fuld åbenhed og dokumentation

Hver gang, vores VVS-montør løser en opgave for jer, bliver alting noteret minutiøst: Hvor lang tid, montørens er på stedet, hvilke materialer han bruger, hvor lang tid han bruger på transport og på grossistbesøg for at hente materialer – og på bortkørsel af udskiftede, defekte anlægsdele osv.

Alle disse data er udgangspunktet for vores regning, og du har adgang til at se alle oplysninger. Vi ønsker nemlig fuld åbenhed – også om vores regninger. Troværdighed og gensidig tillid giver det bedste samarbejde.

Læs mere om vores mange erfaringer indenfor erhverv her: