Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Projektbeskrivelser og håndtering af større opgaver

Vi hjælper dig i mål med dit projekt

Et succesfuldt bygge- og eller anlægsprojekt afhænger er flere forskellige faktorer, men en af de vigtigste, og noget som vi sætter meget højt, er at vi udarbejder en effektiv projektering. På den måde har I som virksomhed hele tiden overblikket over hvordan jeres projekt forløber, uden at i behøver at gøre andet end at læne jer tilbage og vente på at projektet står færdigt. Vores arbejde har ført til mange forskellige og succesrige bygge- og anlægsprojekter rundt omkring og i Fjerritslev. Det skyldes at vi har stor ekspertise og fagligt dygtige medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe. Vi overholder tidsfrister og budgetter, da vi ved at det giver glade kunder, som er meget vigtigt for os.

Ring og skriv for at høre nærmere

Totalløsninger

Hvad end du ønsker hjælp til et større projekt, eller du ønsker et tilbud på en totalløsning, så er vi et godt valg, når du skal finde ny leverandør. Vi udarbejder i sammenarbejde en plan, som sikrer at den løsning du har valgt, bliver som du ønsker. Det gælder hvad end det er et større projekt eller en totalløsning, hvor vi er tovholder på hele projektet – fra start til slut. Hvis du vælger denne løsning, sørger vi for al koordinering i løbet af projektet. Det sikrer dig den bedst mulig service igennem hele forløbet.

Mange års erfaring

Vores erfaring spænder vidt, hvilket gør at vi kan hjælpe kunden med mange forskellige typer af projekter. Det gør også at vi har en god forståelse for de forskellige aspekter forbundet med vores mange projekter. Vores medarbejdere er alle fagligt stærke og har gennemført et certificeret kursus på vores eget akademi hos Teknologisk institut. Dette gør at du altid er sikker på at få en kompetent og venlig medarbejder ud når du skal have gang i dit nye store projekt.

Kontakt os i dag og hør mere

Bedre Bad – Bedre Energi

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, som er Danmarks største indenfor vores fag. Det betyder at vi altid er opdaterede med den nyeste viden på vores felt og at du som kunde får den bedst mulige service. Gennem samarbejdet med Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til videreuddannelse som sørger for at vi altid er velforberedte og klar til at hjælpe dig, som kunde, når du har en opgave du skal have lavet. Derudover har vi et stort netværk af dygtige kollegaer, som vi kan trække på og sparre med i forhold til viden hvis det skulle blive nødvendigt.

En kompetent samarbejdspartner

Vælger du Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev som din nye samarbejdspartner, kan du altid forvente at arbejdet bliver udført af kompetente og fagligt stærke håndværkere og projektledere. Vi er kvalitetsbevidste og sætter stor værdi i at udføre et arbejde som du er tilfreds med. Du kan derfor trygt overlade dit næste projekt eller store opgave til os.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os allerede i dag

Står du og har en stor opgave eller projekt, som du skal have lavet, så tag fat i Jan Sønderstrup fra Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi i Fjerritslev. Vi er altid klar til at hjælpe dig, lige meget hvor stort eller lille dit projekt måtte være. Få en snak om dit projekt og få svar på eventuelle spørgsmål. Ring på mobil: 29 22 10 02 eller mail til: js@agesenvvs.dk.

Vi håber at vi kan blive din fremtidige professionelle samarbejdspartner. Med vores store effektivitet og engagement, er du sikker på at komme sikkert i mål med dit næste projekt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du måtte have nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at give os et kald.

Læs mere om vores forskellige områder

Her kan du finde mere information om de forskellige områder vi har erfaringer indenfor. Du finder mere omkring vores brede faglige erfaring og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt eller store opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.