Reol med mange skruer

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Referencer Erhverv

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev spænder vores opgaver over et bredt felt.

Her finder du et lille udpluk af vores referencer.

Kontakt os på tlf.: 98 21 15 44 eller mail: mail@agesenvvs.dk for at høre nærmere om vores referencer og hvordan vi kan løse dit projekt.

Der er kun én VVS’er for 100 virksomheder i forskerparken

Vi har to grunde til, at vi har en aftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik: Thomas Rugholm og den veludrustede bil han kommer i”. Driftschef Mads Stetter fra NOVI i Aalborg er ikke i tvivl om, at det er en god aftale, den innovative forskerpark NOVI har om VVS, vand, varme og kloak med de lokale Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev. NOVI udlejer kontorer og faciliteter til 100 virksomheder med tilsammen 1.000 medarbejdere, og alle installationer skal bare virke – hele tiden. Det sørger Thomas Rugholm for.

Alle er vilde med Thomas

”Han er bare fantastisk – vi er alle sammen vilde med ham. Også vores lejere”, roser Mads Stetter og fortsætter i samme dur: ”Han er behagelig, han opfører sig kompetent, han har styr på tingene, og han ved, hvad han snakker om”. Frem for alt føler Mads Stetter, at Thomas Rugholm prioriterer NOVI højt: ”Han smider, hvad han har i hænderne, når noget er akut – det tror jeg, han gør ved alle kunder, når noget er akut”.

Og det er ikke blot noget, Mads Stetter tror – det er faktisk almindelig praksis, fortæller ejer Hans Bak Koldsgaard fra Agesen: ”Vi lægger stor vægt på god og pålidelig service, også ved at kunderne har faste installatører. Så kender de anlægget og kunderne, der kan være trygge – uanset om det så er Thomas eller Christian, eller hvem af os der passer deres installationer”. Der er over 20 mand med samme gode forståelse af service hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev.

Stumperne er med i bilen

Desuden er den servicevogn, der kommer til NOVI, så veludrustet, at Thomas Rugholm kan løse opgaverne med det samme. ”Han kan stort set lave alt med det, han har i bilen. Almindelige VVS’ere kommer og kigger på, hvad der skal laves, og så kører de til grossisten for at hente stumper”, fortæller Mads Stetter, ”og vi skal betale for al den tid, som går med at køre til grossisten i den anden ende af Aalborg – og måske skal der også lige drikkes en kop kaffe hos grossisten – i sidste ende bliver det dyrt”.

NOVI betaler et særligt servicevogngebyr for, at bilen er fyldt med et stort lager: ”Det kan godt være, det koster lidt ekstra, men i sidste ende er det givet godt ud. Thomas kan det hele – næsten – med det han har i bilen. Det er langt mere effektivt, og det er vigtigt for os og vores kunder”, mener Mads Stetter.

En fast samhandelsaftale

NOVI har en fast samhandelsaftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev. Aftalen definerer bl.a. timeprisen, og alt arbejdet afregnes herefter. ”Deres timepris er sikkert ikke den billigste – men det tjener sig hjem i længden”, slutter NOVIs driftschef Mads Stetter.

Mads Stetter, NOVI

Mads Stetter, NOVI

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, mere end 50 års errfaring med vandværker

Vandværket vælger kompetent og troværdig service

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev har stor ekspertise, når det kommer til vandværker. Især i Thy og Himmerland, hvor Agesen også kender hele ledningsnettet. Det nyder de blandt andet godt af på det lokale vandværk i Fjerritslev, som Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi servicerer.

Palle L. Nielsen fra Fjerritslev Vand Amba’s bestyrelse

Erfaring og viden om ledningsnettet

”Det er en stor fordel, at de har stor erfaring med vandværker og stort kendskab til ledningsnettet”, fortæller Palle L. Nielsen fra Fjerritslev Vand Amba’s bestyrelse og tilføjer: ”De har også opdateret viden om lovgivningen på området, og det er virkelig en stor hjælp, for mange vandværker drives af frivillige”. Og Palle L. Nielsen ved, hvad han taler om; han sidder nemlig også i brancheorganisationen Danske Vandværkers repræsentantskab og Region Nords bestyrelse. Han startede faktisk som bydreng på værket i 1981 som 11-årig, og hænger ved endnu.

Stor kapacitet

Desuden nyder Fjerritslev Vand godt af, at Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er et stort firma. For eksempel, da 2.300 husstande skulle have skiftet til digitale vandmålere: ”Her gik Agesen & Koldsgaards mænd – 3 styk – rundt og stemte dørklokker, så det blev fikset. Effektivt og nemt”, mener Palle L Nielsen.

Vinder på troværdighed

”De vinder ikke på pris, men på troværdighed, tillid og respekt. Og så overholder de altid deadline og alle øvrige aftaler”, siger Palle L. Nielsen, og det er ikke kun kompetencerne inden for vandværker, ledningsnet, fjernvarme, el, kalkknusere og andre vandværksemner, som tiltaler ham: ”Det er godt, når man står med en forurening af vandet til 1.500 sommerhuse på grund af manglende tryk på ledningen”. Og så kan de tale vandværkssprog; blandt andet evner Henning Agesen at skabe relationer: ”Det er vigtigt i denne branche, hvor der er så mange frivillige”, slutter Palle L. Nielsen, der i øvrigt også bruger Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev i andre sammenhænge, hvor han er aktiv.

play-button
Se Video

Fra pillefyr til fjernvarme

Her har vi installeret fjernvarme. Det er en tidligere fabrik, som i dag er butik og udlejning til private.

Se videoen med Hans Bak Koldsgaard her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.