Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Charlotte Kristensen

Serviceaftaler og eftersyn

Hos Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik tilbyder vi en række services og eftersyn – både de lovpligtige og de frivillige. Vores medarbejdere er veluddannede og kompetente, så du er altid sikret den bedste vejledning og service hos os. Vi tilbyder både serviceaftaler til erhverv, private og sommerhuse – altid med fokus på at mindske energiforbruget, nedbringe CO-aftrykket og forlænge levetiden på dine anlæg og installationer, så du opnår de størst mulige besparelser, både her og nu og i fremtiden.

Kontakt os i dag og få en skræddersyet serviceaftale

Typer af services

Hos Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik hjælper vi med services og eftersyn til:

Lad Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik være din samarbejdspartner når det kommer til service og eftersyn af anlæg og installationer i din virksomhed. Vi tilpasser serviceaftalen, så den passer til lige netop din virksomheds behov, og så du kan få den bedst mulige økonomiske gevinst.

Er du privatperson, så hjælper vi dig gerne med eftersyn og service af dit anlæg eller installation. Der er mange fordele ved at få serviceret dit anlæg og installationer. Regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse er vigtigt for at øge dit anlæg eller installations levetid. Derudover kan du minimere dine omkostninger på sigt.

Er du sommerhusejer, kan du med stor fordel kontakte os til at tjekke dit sommerhus igennem. Vi tilbyder også efterårs-/vinterlukning samt forårsåbning af dit sommerhus, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os for serviceaftale

Hos Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik bliver du altid mødt af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som udfører servicen efter dine behov. Vi planlægger altid vores serviceaftaler- og besøg efter dine ønsker, da vi er meget bevidste om at vores kunder ikke er ens, og derfor har individuelle præferencer og behov. Hvis du vælger Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, kan du være sikker på, at du altid får en kyndig rådgivning og et højt serviceniveau. Vi løser altid opgaven med stort engagement og i høj kvalitet

Kontakt os nærmere i dag på 98 21 15 44 eller mail@agesenvvs.dk, for at høre nærmere om vores serviceaftaler og eftersyn.

Vi udfører VVS opgaver i Jammerbugten, herunder Fjerritslev og omegn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at være hurtige og kvalitetsbevidste.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.