ASSISTANCE TIL UDLEJNINGSVIRKSOMHEDER AF SOMMERHUSE OG FERIEBOLIGER

Utætte vand- og varmerør betyder ikke kun unødigt spild af vand og større vandregninger – det kan også betyde trælse nedbrudsperioder i udlejningsperioderne.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik hjælper vi udlejere af sommerhuse og ferieboliger med at få efterset både vandinstallationer og varmepumper i sommerhusene, så de er klar til rykind.

I en tid hvor der mere end nogensinde tales om sundhed tager vi os trygt og effektivt af alt, lige fra det generelle serviceeftersyn af vand og varme til akutte udbedringer af f.eks. frostsprængninger, der ofte først opdages et stykke tid efter skaden er sket.

Kontakt os hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad Fjerritslev - vi tjekker dine sommerhuse og ferieboliger grundigt igennem og sikrer, at du undgår nedbrud eller ubehagelige overraskelser fra bl.a. frostsprængte vandrør og vandhaner.

Vi hjælper også gerne med at lukke sommerhuse ned, når frosten sætter ind, og åbne dem igen, når foråret er på vej.

Uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne forbi en dag, hvor du har en halv times tid til en snak om, hvordan vi trygt og effektivt kan hjælpe dig med at efterse sommerhuse og ferieboliger. Det er helt uforpligtende, og vi tager alle forholdsregler, så du kan trygt kontakte os – det eneste, du ’risikerer’, er at få inspiration til at undgå dumme nedbrud i udlejningsperioderne.

Ring til os på tlf. 30 76 30 84 for at aftale et uforpligtende møde.

Vi sørger for velfungerende vandinstallationer og varmepumper

Jævnlige serviceeftersyn af dine ferieboligers vand- og varmeinstallationer er vigtige i både høj- og lavsæson for at undgå unødige nedbrud med dyre regninger som følge.

Vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter ved et eftersyn, og hvordan vi bedst muligt sørger for, at dine sommerhuse er klar til sæsonen – så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige overraskelser, hverken i løbet af sommeren eller vinteren.

Er alt ikke som det skal være med din ferieboligs vand, varme og el, fikser vi det selvfølgelig med det samme. Oftest er det småting, der kan være i vejen. Men hvis der ikke bliver taget hånd om problemerne fra start, ender det typisk i en større udgift, end hvis problemerne var blevet løst, mens de stadig var små.

Kontakt os på tlf. 30 76 30 84 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at lave en erhvervsaftale om serviceeftersyn.

 – i en tid hvor der mere end nogensinde tales om sundhed.