Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Assistance til udlejningsvirksomheder af sommerhuse og ferieboliger

Utætte vand- og varmerør betyder ikke kun unødigt spild af vand og større vandregninger – det kan også betyde trælse nedbrudsperioder i udlejningsperioderne.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik hjælper vi udlejere af sommerhuse og ferieboliger med at få efterset både vandinstallationer og varmepumper i sommerhusene, så de er klar til rykind.

I en tid hvor der mere end nogensinde tales om sundhed tager vi os trygt og effektivt af alt, lige fra det generelle serviceeftersyn af vand og varme til akutte udbedringer af f.eks. frostsprængninger, der ofte først opdages et stykke tid efter skaden er sket.

Kontakt Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – vi tjekker dine sommerhuse og ferieboliger grundigt igennem og sikrer, at du undgår nedbrud eller ubehagelige overraskelser fra bl.a. frostsprængte vandrør og vandhaner. Vi hjælper desuden gerne med at lukke sommerhuse ned, når frosten sætter ind, og åbne dem igen, når foråret er på vej.

Kontakt os og hør nærmere

Få personlig vejledning og et uforpligtende tilbud

Skulle I have brug for hjælp til eftersyn af sommerhusene og ferieboligerne? Få en uforpligtende snak med Jan, som er vores ekspert på området. Vi kommer gerne forbi en dag, hvor I har en halv times tid til en snak om, hvordan vi trygt og effektivt kan hjælpe jer med at efterse sommerhuse og ferieboliger. Det er helt uforpligtende, og vi tager alle forholdsregler, så du kan trygt kontakte os – det eneste, du ’risikerer’, er at få inspiration til at undgå dumme nedbrud i udlejningsperioderne.

Ring eller skriv til os i dag

Vi sørger for velfungerende vandinstallationer og varmepumper

Jævnlige serviceeftersyn af dine ferieboligers vand- og varmeinstallationer er vigtige i både høj- og lavsæson for at undgå unødige nedbrud med dyre regninger som følge.

Vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter ved et eftersyn, og hvordan vi bedst muligt sørger for, at dine sommerhuse er klar til sæsonen – så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige overraskelser, hverken i løbet af sommeren eller vinteren.

Er alt ikke som det skal være med din ferieboligs vand, varme og el, fikser vi det selvfølgelig med det samme. Oftest er det småting, der kan være i vejen. Men hvis der ikke bliver taget hånd om problemerne fra start, ender det typisk i en større udgift, end hvis problemerne var blevet løst, mens de stadig var små.

Vi udfører eftersyn af sommerhuse for både erhverv og privatpersoner. I princippet skal de samme foranstaltninger tages uanset om man ejer et sommerhus med privat eller erhvervsøjemed.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.