Installation af varmepumpe til erhverv - Tilpassede løsninger

Danske virksomheder har slået øjnene op for fordelene ved en varmepumpe til opvarmning af erhvervslokalerne. Vi skaber varmepumpeløsninger skræddersyet til brug i virksomheder og industrier. Vores løsning tilpasses efter dine behov og ønsker.

Udnyt gratis energi fra luft og jord

En varmepumpe fungerer i princippet på samme måde som et køleskab. Varme hentes fra skabets indre og afleveres på skabets bagside. Da varme jo ikke af sig selv flytter sig fra et sted med lav temperatur til et sted med høj temperatur, skal varmen "pumpes" af en kompressor - deraf navnet varmepumpe.

Opnå store besparelser og få et bedre indeklima

Overvejer du at skifte til en varmepumpe? Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte til en varmepumpe og samtidig vil du og dine medarbejdere få et bedre indeklima. Teknologien gennem de seneste par år er blevet forbedret væsentligt og de nye anlæg er derfor meget effektive.

En varmepumpe er derfor både en god investering for regnskabets bundlinje og for medarbejderes velvære – en ægte win-win situation, som vi kalder det.

Forskellige slags varmepumpe-typer

Der findes forskellige slags varmepumper, som du kan vælge i mellem. Nedenfor kan du se varmepumpe-typerne:

  • Luft til luft-varmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Jordvarme-pumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

De særligt populære varmepumper er luft til luft-varmepumpe og luft til vand-varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe bør du vælge?

Der findes forskellige slags varmepumpeløsninger - hvilken model, du skal vælge, afhænger af følgende:

  • Din virksomheds beliggenhed
  • Lokalernes størrelse

Hvad er forskellen på varmeveksler og varmepumpe?

Der er faktisk ingen forskel. Det er to ord for præcist det sammen. Både varmepumpen og varmeveksler virker ved at sætte væske eller luft under tryk og trække energien ud af luften/væsken.

Luft til luft-varmepumpe

Ved en luft til luft-varmepumpeløsning produceres varme ved at komprimere udeluften. Energien herfra anvendes til at opvarme frisk luft, som herefter blæses direkte ind i bygningen. Denne varmepumpe-typer er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme.

Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe trækker luftens ophobede energi ud, hvorefter energien ”lægges” i vandet i bygningens varmtvandsbeholder.
Luftvarme er den varmeløsning som er nemmest at installere, idet der ikke er brug for hverken boring eller udlægning af slanger. Luft til vand-varmepumpen kan producere energi til din virksomhed — selv i frostvejr.

Jordvarme-pumpe

Ved brug af en jordvarme-pumpe hentes varmen i 300 meter jordslanger. Herefter "afleveres" varmen primært til radiatorer inde i bygningen. Det betyder at du skal have gravet en stor del af din grund op ved nedlægningen og det kræver desuden også en større grund. Fordelen er så at du, når jord-pumpen først er etableret, har adgang til den jordvarme du har samlet, året rundt.

En anden fordel er selvfølgelig at jordvarme-pumpen er en meget miljøvenlig og samtidig vedvarende energikilde. Prisen du bruger på strøm til drift, bliver hurtigt opvejet af den varme man får retur.

Grundvandsvarmepumpe

En grundvandsvarmepumpe udnyttes energien i grundvandet. Pumpen pumper grundvandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvori energien indvindes. Gennem en anden boring sendes vandet tilbage. Også ved denne metode kan energien indvindes året rundt.

Vi hjælper dig med valg af varmepumpe

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe-type, du skal vælge til din virksomhed? Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig ud fra vores mangeårige erfaring.

Kontakt Thomas - varme- og energiekspert - på mobil: 30 76 30 81 eller per mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi hjælper med varmepumpe-løsninger i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Få udregnet din besparelse

Har du et oliefyr i forvejen og vælger at skifte til en energikilde, som er bedre for miljøet, så kan du søge om et såkaldt energitilskud fra staten. Det afhænger selvfølgelig af hvilket fyr du skifter fra og til, hvad du kan få i tilskud. Udover tilskuddet fra staten kan man også få en CO2-præmiering, hvor man kan spare 9.000 kr. det første år. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig med at søge de rigtige varmepumpetilskud og præmier. Ved siden af, er der selvfølgelig også servicefradrag og håndværkfradrag ved skat, når du får installeret ny varmepumpe. Det er vigtigt at huske at søge disse ting inden projektet startes, da det sikrer, at prisen på varmepumpen nedsættes mest muligt. Hos Agesen VVS er vi er naturligvis klar til at hjælpe dig, da vores største ønske er at give dig en solid varmepumpeløsning til en billig pris. Sammen skaber vi de største besparelser for dig.