Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Installation af tilpassede varmepumpeløsninger til erhverv

Danske virksomheder har slået øjnene op for fordelene ved en varmepumpe til opvarmning af erhvervslokalerne. Vi skaber varmepumpeløsninger skræddersyet til brug i virksomheder og industrier. Vores løsning tilpasses efter dine behov og ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. 

Beregn prisen på en ny varmepumpe

På denne side har vi gjort det nemt for dig at beregne prisen på en ny varmepumpe ved hjælp af vores online formular. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger om din virksomhed, og vores beregner vil give dig et skøn over prisen på en varmepumpe, der passer til dine behov.

Vores formular tager hensyn til flere faktorer, såsom størrelsen på din erhvervsbygning, hvad din primære varmekilde er, dit forbrug, og hvornår din bolig er fra. Ved at indtaste disse oplysninger kan vores beregner give dig en nøjagtig pris på en ny varmepumpe.

At investere i en varmepumpe kan ikke kun give dig en mere energieffektiv opvarmning af dit erhverv, men det kan også give dig en betydelig besparelse på dine energiregninger i fremtiden. Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder og priser på markedet, før du beslutter dig for at købe en varmepumpe.

Så hvorfor ikke beregne prisen på en ny varmepumpe i dag? Det er fuldstændigt uforpligtende og tager kun 2 minutter, og det vil give dig en god idé om, hvad du kan forvente at betale for en varmepumpe til dit erhverv. Indtast dine oplysninger herunder, og så hjælper vi med resten.

 

Udnyt gratis energi fra luft og jord

En varmepumpe fungerer i princippet på samme måde som et køleskab. Varme hentes fra skabets indre og afleveres på skabets bagside. Da varme jo ikke af sig selv flytter sig fra et sted med lav temperatur til et sted med høj temperatur, skal varmen “pumpes” af en kompressor – deraf navnet varmepumpe.

Opnå store besparelser og få et bedre indeklima

Overvejer du at skifte til en varmepumpe? Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte til en varmepumpe og samtidig vil du og dine medarbejdere få et bedre indeklima. Teknologien gennem de seneste par år er blevet forbedret væsentligt og de nye anlæg er derfor meget effektive.

En varmepumpe er derfor både en god investering for regnskabets bundlinje og for medarbejderes velvære – en ægte win-win situation, som vi kalder det.

Kontakt os i dag!

Forskellige slags varmepumpe-typer

Der findes forskellige slags varmepumper, som du kan vælge i mellem. Nedenfor kan du se varmepumpe-typerne:

  • Luft til luft-varmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Jordvarme-pumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

De særligt populære varmepumper er luft til luft-varmepumpe og luft til vand-varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe bør du vælge?

Der findes forskellige slags varmepumpeløsninger – hvilken model, du skal vælge, afhænger af følgende:

  • Din virksomheds beliggenhed
  • Lokalernes størrelse

Ring eller skriv til os i dag og hør mere

Hvad er forskellen på varmeveksler og varmepumpe?

Der er faktisk ingen forskel. Det er to ord for præcist det sammen. Både varmepumpen og varmeveksler virker ved at sætte væske eller luft under tryk og trække energien ud af luften/væsken.

Luft til luft-varmepumpe

Ved en luft til luft-varmepumpeløsning produceres varme ved at komprimere udeluften. Energien herfra anvendes til at opvarme frisk luft, som herefter blæses direkte ind i bygningen. Denne varmepumpe-typer er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme.

Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe trækker luftens ophobede energi ud, hvorefter energien ”lægges” i vandet i bygningens varmtvandsbeholder.

Luftvarme er den varmeløsning som er nemmest at installere, idet der ikke er brug for hverken boring eller udlægning af slanger. Luft til vand-varmepumpen kan producere energi til din virksomhed — selv i frostvejr.

Jordvarme-pumpe

Ved brug af en jordvarme-pumpe hentes varmen i 300 meter jordslanger. Herefter “afleveres” varmen primært til radiatorer inde i bygningen. Det betyder at du skal have gravet en stor del af din grund op ved nedlægningen og det kræver desuden også en større grund. Fordelen er så at du, når jord-pumpen først er etableret, har adgang til den jordvarme du har samlet, året rundt.

En anden fordel er selvfølgelig at jordvarme-pumpen er en meget miljøvenlig og samtidig vedvarende energikilde. Prisen du bruger på strøm til drift, bliver hurtigt opvejet af den varme man får retur.

Grundvandsvarmepumpe

En grundvandsvarmepumpe udnyttes energien i grundvandet. Pumpen pumper grundvandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvori energien indvindes. Gennem en anden boring sendes vandet tilbage. Også ved denne metode kan energien indvindes året rundt.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Agesen

Vi hjælper dig med valg af varmepumpe

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe-type, du skal vælge til din virksomhed? Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig ud fra vores mangeårige erfaring. Kontakt vores varme- og energiekspert Thomas Agesen.

Vi hjælper med varmepumpe-løsninger i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.