KONTAKT

Her på siden kan du finde vores relevante kontaktinformationer. Du har samtidig mulighed for at skrive til os ved at indtaste dine oplysninger nederst på siden. Vi ser frem til at høre fra dig, og forsøger altid at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Du finder os her:

 

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik

Industrivej 39  

9690 Fjerritslev 
Tlf: 98 21 15 44 
Mob: 30 76 30 80


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


CVR nr.: 26 41 27 14

 

Hos Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har vi mange års erfaring, og tilbyder løsning af en bred vifte af opgaver, herunder kan med fordel nævnes alt indenfor VVS, blik og stål. Uanset opgavens omfang eller størrelse, så kan du forvente stort engagement fra alle involverede medarbejdere. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er samtidig stolte af, at kunne kalde os for Certificeret Energivejleder og Vådrums installatør. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige viden hvad angår valg af materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet.

Hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner med stor viden og erfaring samt kundens behov i fokus, så kan du trygt vælge Bedre Bad – Bedre Energi Ferritslev.

 

Skriv til os: