Hans Koldsgaard er autoriseret VVS-installatør, certificeret energivejleder og indehaver af Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Foto: Bjarne Hyldgaard

Installatør: – For mange tager rent drikkevand for givet

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har de topuddannede medarbejdede inden for vandforsyningsteknik, der kan hjælpe alt fra hoteller og restauranter til det private.

Artikel af Ligeher.nu, 19. marts 2024 kl. 12:01

Et godt tilbud bør ikke gå på kompromis med kvalitet – især ikke når det drejer sig om noget så vigtigt som vores drikkevand.

Den tradition opretholder de hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, fortæller Hans Koldsgaard, indehaver, autoriseret VVS-installatør og certificeret energivejleder.

Med 50 års erfaring i branchen er de dedikerede til at levere den bedste oplevelse til deres kunder med de bedst mulige medarbejdere.

– Det ligger i vores DNA at sikre kunderne både tryghed, kvalitet og en fornuftig investering i forhold til opgaven som skal løses. Dygtige medarbejdere er afgørende for at opnå dette, og vi investerer i at have de bedste, siger indehaver Hans Koldsgaard.

– Det absolut vigtigste for os er, at kunden er glad og tilfreds, når vi er færdige.

Eksempler på arbejde af Agesen & Koldsgaard VVS Teknik

  • Installation og reparationer af VVS-opgaver
  • Rent drikkevand
  • Renovering af badeværelse
  • Vandværksarbejde
  • Energioptimering og energiløsninger.
  • Opsætning af luft til vand- varmepumper og jordvarme-pumper, fjernvarmeinstallationer, gasinstallationer og varmeinstallationer generelt
  • Ekspertise og erfaring inden for branchen
  • Og meget, meget andet…

Ring 30 76 30 84 og find ud af, hvordan Hans og teamet kan hjælpe dig.

Og dedikationen til kvalitet og kundeservice smitter af på hele virksomheden.

Hans Koldsgaards passion for kvalitetshåndværk er tydelig, når man taler med ham om virksomhedens fokus: Kvaliteten af vores drikkevand.

Et område, som mange måske overser, men som Hans Koldsgaard og hans team er passionerede omkring at beskytte og forbedre hos kunderne.

Investerer massivt i uddannelse

I en tid, hvor sundhed fylder meget, er det vigtigt, at du som bygningsejer eller -administrator kan vise, at vandinstallationerne i din bygning lever op til de nødvendige standarder, fortæller Hans Koldsgaard.

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik sætter en ære i at uddanne deres medarbejdere, især inden for vandforsyningsteknik og vedvarende energiløsninger.

– Når sommeren ruller ind, er det sjældent, at folk overvejer nødvendigheden af at tjekke deres varmepumper eller oliefyr.

– Vores tilgang er at forebygge frem for at kurere; at assistere vores kunder, inden udfordringerne præsenterer sig, og ikke blot når skaden er sket, siger Hans Koldsgaard.

I dag kan alle gå ind og søge efter produkter, om det er brædder til terrassen, maling eller vandhaner gør ikke den store forskel.

Men den store forskel i relation til VVS-ydelser, er at dygtige medarbejdere ikke er til salg på internettet.

For ikke bare er Agesen & Koldsgaard VVS Teknik en traditionel og solid VVS-virksomhed – de sætter også en ære i at uddanne deres medarbejdere, især inden for vandforsyningsteknik og vedvarende energiløsninger.

Og de uddannede hænder kommer godt i brug, for alt for mange tager rent drikkevand for givet, fortæller indehaveren af virksomheden.

– Man finder de dygtigste medarbejdere hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, og når det handler om at arbejde med vandinstallationer, så deltager medarbejdere og ledelse løbende i kurser som sikrer at kunderne kan være trygge i forhold til arbejdet der, skal udføres.

Du kan helt uforpligtende kontakte Hans Koldsgaard, hvis du har brug for rådgivning.

Lokalt ser vi flere turister, hvilket er positivt men også bekymrende for turistbranchen pga. utilstrækkelig viden om sikring af rent vand i udlejningsejendomme.

– Der er et presserende behov for vedligeholdelse af vandinstallationer før højsæsonen.

– Det kan jo være et problem, hvis et hotel for eksempel får et påbud fra Arbejdstilsynet, Bedriftssundhedstjenesten, eller Fødevarestyrelsen, fordi de måske ikke har styr på deres fødevareinstallationer.

– Så dem forsøger vi at hjælpe og sørge for, at deres vandinstallationer er sikrede mod opformering af bakterier, siger Hans Koldsgaard.

Vil skabe værdi for lokalsamfundet

Hans Koldsgaard understreger betydningen af at være en virksomhed, der er lokalt forankret og påpeger vigtigheden af ikke kun at anvende lokale medarbejdere, som tjener deres løn og betaler skat og handler i området.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik lægger de stor vægt på tryghed og kvalitet.

– Vi ser os selv som en del af en tankegang, hvor forbrugere og virksomheder støtter hinanden, ligesom da den første danske brugsforening blev stiftet i 1866 i Thisted, siger Hans Koldsgaard.

Han fremhæver, hvordan virksomhedens forpligtelse til lokalsamfundet går hånd i hånd med en forpligtelse til uddannelse, kvalitet og udvikling, særligt inden for vandforsyningsteknik.

– Det vigtigste er, at vi konstant bidrager til at skabe værdi i lokalsamfundet og derigennem også tiltrækker kvalificerede medarbejdere, forklarer Koldsgaard.

Den tankegang er kernen i virksomheden, hvor nærhed, kvalitet, garanti, og lokal service bidrager til et stærkere fællesskab, mens de udvikler deres tekniske færdigheder.

Book et møde

Står du i en situation, hvor du har brug for sanitetsvarer eller varmepumper af høj kvalitet, effektive oliefyr eller professionel assistance med dine vandinstallationer?

Så start med at tage et kig på agesenvvs.dk, eller ring allerede i dag til Hans Koldsgaard på telefon 30 76 30 84 og book et uforpligtende møde.

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er grundlagt i 1973 og beskæftiger i dag 29 medarbejdere.

Virksomheden har fem afdelinger i Nordjylland og udfører primært opgaver i Han Herred, Sydvendsyssel, Nordthy, Aalborg og omegn samt Himmerland.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.