fjerritslev jubi logo

 
JUBILÆUMSRECEPTION

Kom forbi til en hyggelig snak, en lille bid og en skål, når vi inviterer både kunder, samarbejdspartnere og venner til 50-års jubilæumsreception og åbent hus

Fredag d. 3. februar 2023 – kl. 12:00-16:00
Industrivej 39, 9690 Fjerritslev

 

Samme værdier igennem 50 år

Siden d. 3. februar 1973 har Agesen & Koldsgaard VVS TEKNIK A/S løst opgaver inden for vand, varme, energi, blik og stål – og i alle 50 år har vi arbejdet efter samme værdier: Kvalitet, ansvarlighed og stolte håndværkstraditioner.

Som erhvervsdrivende uden for de store byer betyder lokalsamfundet særligt meget. For os er det vigtigt at kunne bidrage til det lokale fællesskab, og vi er stolte af alle de mennesker, vi har uddannet, holdt beskæftiget og arbejdet sammen med igennem alle 50 år.

 

jubiTre ejere med samme passion

Agesen & Koldsgaard VVS TEKNIK A/S har skiftet navn et par gange i forbindelse med ejerskifte, men kvaliteten, medarbejderstaben og forretningens sunde rygrad er forblevet den samme. Efter ni år som medejer overtog Hans Bak Koldsgaard i 2019 hele firmaet efter Henning Agesen, som tilbage i 2002 overtog firmaet efter grundlægger Poul B. Jensen.

Både Hans og resten af teamet ser frem til at byde velkommen til en hyggelig og festlig eftermiddag.

NB: Tilmelding ikke nødvendig, men giv gerne besked på tlf. 98 21 15 44 eller mail@agesenvvs.dk

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.