Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Grøn omstilling – transparens giver tillid

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er gået ind i et uddannelsesprojekt vedr. ledelse af bæredygtighed, hvor vi kommer til at deltage i kurser og afholde interne kurser for medarbejdere.

Helt konkret vil vi inden for de næste 3 år:

  • få kortlagt virksomhedens CO2-aftryk,
  • sætte nye, ambitiøse mål for vores CO2-udledningstal
  • løbende fremlægge tal for virksomhedens CO2 aftryk

Professionelle løsninger

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev er en moderne VVS-virksomhed med stærke tekniske kompetencer indenfor VVS-installationsmarkedet. Vores personale er faguddanet og har opdateret specialviden, der gør, at vi kan løse en lang række opgaver, f.eks. totalløsninger inden for nyt badeværelse, energiløsninger, VVS-service, smedearbejde, blikarbejde og service.

Vi servicerer både private hjem og erhvervsvirksomheder, private og offentlige vandforsyningsselskaber samt forsikringsselskaber (skadesudbedringer).

Det har vi gjort siden 1973.

Ansvarlig samarbejdspartner

Det er vigtigt for os at levere den helt rigtige løsning, som både tager højde for brug, slid, holdbarhed, miljø – og budgettet. Derfor installerer vi intelligente løsninger for vores kunder med fokus på at minimere energiforbruget og mindske CO2-udslippet. Vores leverandører udvælges på baggrund af vores konstante fokus på kvalitetsløsninger. Målet er at forbedre din drift og samtidig opnå lavere forbrug af f.eks. vand og varme. Fordelene kommer både miljøet, klimaet og dit driftsbudget til gode.

Her på siden kan du læse om, hvordan vi selv er med til at fremme den grønne omstilling ved at arbejde efter FN’s verdensmål.

FN’s verdensmål nr. 6: Rent vand og sanitet


Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik går vi efter at være landsdelens vandekspert.

Det forpligter, og derfor kan du altid regne med, at vi tænker længere frem end blot de lovbestemte løsninger. F.eks. er vi i gang med at gå over til materialer, der overgår mindstekravene til vandinstallationer.

Helt rent vand er afgørende for sundheden. Derfor arbejder vi bl.a. med at sikre nye og eksisterende installationer mod tilbagestrømning og ”døde” ender. Tilbagestrømssikringen giver dig som kunde en sikkerhed for, at der ikke kommer urenheder ind i installationen. Vi har samtidig fokus på at sikre installationen en lang levetid ved hjælp af de optimale komponentmaterialer, som skal anvendes i den korrekte spændingsrækkefølge.

Specialuddannede medarbejdere

Det er vigtigt for os, at vores teknikere skal være veluddannede og dermed levere arbejde af højeste kvalitet. Alle hos Bedre Bad Fjerritslev, der har med vandinstallationer at gøre, har gennemført hygiejnekursus. Dette gælder også dem, der ikke direkte er involveret i arbejdet med drikkevandsledninger i jorden for vandværker.

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er medlem af Dansk Drikkevandskontrol, og det har vi været i en årrække. Planen er løbende at udbygge samarbejdet med dem til gavn for vores kunder.

Ønsker du input til at optimere dine vandinstallationer eller en tryghedsgennemgang af din eksisterende vandinstallation?

FN’s verdensmål nr. 7: Bæredygtig energi


Fokus på energigennemgang og optimering

Vi har et fast tilbud til vores kunder om at få udført en energigennemgang. Her har vi fokus på de mest energieffektive løsninger såsom varmepumper og jordvarmeløsninger. Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev sælger kun varmepumper, der har de bedste virkningsgrader og dermed er meget effektive til at nedbringe CO2-belastningen.

Hvad gør vi selv?

Vores biler er nye dieselbiler med partikelfilter, og vi opfordrer vores medarbejdere med længst pendlerafstand til at købe elbil – hvilket vores pendler faktisk har gjort. De medarbejdere der kan, anvender virksomhedens cykel til daglig.

Vi er i gang med at undersøge mulighederne for en ladestander i virksomheden for at gøre det attraktivt at vælge elbil for flere medarbejdere. Inden 2025 vil vi minimum have to elbiler i virksomheden.

Vores bygninger er opvarmet med miljøvenlig fjernvarme. Den nye tilbygning er ekstra isoleret og dermed meget energieffektiv. Vi gennemgår løbende vores egen bygningsmasse og gennemfører rentable energiforbedringer.

Transparens giver tillid

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er gået ind i et uddannelsesprojekt vedr. ledelse af bæredygtighed, hvor vi kommer til at deltage i kurser og afholde interne kurser for medarbejdere.

Helt konkret vil vi inden for de næste 3 år:

  • få kortlagt virksomhedens CO2-aftryk,
  • sætte nye, ambitiøse mål for vores CO2-udledningstal
  • løbende fremlægge tal for virksomhedens CO2 aftryk

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til, hvordan du kommer igang med den grønne omstilling.

Vi du læse mere om, hvordan vi sparer på ressourcerne til gavn for miljøet? 

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.