DYGTIG OG Engageret VVS-montør søges

Er du faglært VVS-montør og brænder du for dit fag? Har du stærke kompetencer indenfor VVS og kan du lide at arbejde selvstændigt? Så kan det være lige dig, vi står og mangler. Vi søger en serviceminded og kvalitetsbevidst medarbejder til vores team, som trives med en hverdag med varierende og udfordrende opgaver indenfor VVS-installationer og energirigtige løsninger. Vi servicerer og rykker ud i og omkring Ålborg, Fjerritslev, Åbybro, Løgstør og Brovst.

 

    Agesen-Koldsgaard logoCMYK 2020

 

Om dig:

  • Du er uddannet VVS-energimontør eller blikkenslager
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, og sætter pris på frihed under ansvar
  • Du har et A-certifikat, eller mod på at tage det
  • Du har B-kørekort
  • Du sætter en ære i at aflevere et flot stykke arbejde
  • Du er positiv, serviceminded og imødekommende

 

Jobbet:

Jobbet indeholder mange opgaver, alt fra spjæld til gaskedler og badeværelser. Du får på den måde en varieret hverdag, hvor du tager din egen firmabil ud til vores kunder og løser deres VVS- og energi-udfordringer. Du skal både indgå i selvstændige arbejdsopgaver og kunne indgå i et team, hvor der er sparring og samvær med gode kollegaer. Desuden er der mulighed for selvstændig projektstyring.

Vi er en del af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, som er Danmarks største kæde af VVS-installatører med eget efteruddannelses-akademi. Du bliver således en del af et netværk af højt uddannede og kompetente fagfolk, og vi tilbyder løbende efteruddannelse.

 

Om os:

Bedre Bad - Bedre Energi - Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er en moderne VVS-virksomhed med aktiviteter i Ålborg og omegn, herunder Han Herred og Himmerland. Med løbende aktivitetsudvidelser gennem de seneste år udføres samtidig et udvidet antal af opgaver i Ålborg og Vendsyssel-området. Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er vi bredt favnende med dygtige og erfarne medarbejdere, som altid står med en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring og løser opgaver for alle kundetyper. Derfor tilbyder vi service og håndværk i allerhøjeste kvalitet – og er stolte af det.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe til Hans på tlf. 30 76 30 84.

Skynd dig at søge – vi besætter jobbet, så snart den rette ansøger har meldt sig!


Vi glæder os til at høre fra dig!