Medarbejdere

Her på siden er vi stolte af, at kunne præsentere vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har alle forskellige individuelle viden og erfaring gennem vores mange års erfaring med VVS, blik og stål. Hvis det skulle være tilfældet, at vi står overfor en opgave, hvor vi ikke besidder den nødvendige viden og erfaring, så imødekommer vi dette gennem sparring. Sparringen sker blandt vores erfarne og kompetente kollegaer, hvor vi har stor fokus på vores kommunikationsnet. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden.
Det betyder, at vi kan løse en bred vifte af opgaver, hvor du uanset opgavens omfang eller størrelse kan forvente stort engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er altid imødekommende i hver og enkel situation. Hvis du derved sidder med eventuelle tvivlsspørgsmål til vores kyndige medarbejdere, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.

Lad Bedre Bad Fjerritslev – Agesen & Koldsgaard VVS Teknik være din professionelle samarbejdspartner. Vi hjælper dig i mål med dit næste projekt eller opgave. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Ejer

Bogholderi

Energi

Vand

Service

Forsikring

Blikkenslager

Øvrige VVS- & Spjæld-opgaver

Brovst afdelingen

Lager

Øvrige

Lærlinge

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.