Privat

Vi løser opgaver inden for badeværelser og energiløsninger i din bolig.

Bedre Bad Fjerritslev står klar til at hjælpe – både når det gælder design, indretning og udførelse af badeværelser og bryggerser. Vi kan også hjælpe dig, når det gælder effektive og besparende energiløsninger. Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har mange år på bagen og ved hvordan man løser diverse VVS opgaver. Så tag fat i os hvis du ønsker råd og spraring omkring et nyt projekt i hjemmet. Det kan være renovering af privaten hvor du ønsker en kyndig VVS'er kommer med sine fagligheder. Vi kender det alle sammen at der lige pludselig springer et vandrør eller et rør er utæt og så skal der reageres hurtigt og det er altid os private der bliver ramt. Derfor er det også rart at man kan ringe til sin lokale VVS'er og få hjælp hurtigt.

Du kan altid ringe til Agesen & Koldsgaard VVS Teknik i Fjerritslev og få kyndig vejledning og hjælp til dine lokale VVS opgaver. Du kender os måske også som Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev. Vi dækker et stort område af private og erhvervs kunder. Du kan forvente at se os på vejene i og omkring Fjerritslev og Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på et større projekt i privaten. Det kan være badeværelset eller bryggers eller noget helt trejde du mangler råd og vejledning til.

Vi har især gode erfaringer med:

Bedre Bad Fjerritslev udfører opgaver i området:

Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg Sø, Aalborg Øst, Svenstrup J