Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Totalentreprise af badeværelse

Går du og drømmer om om en delrenovering eller et komplet nyt badeværelse? Så kontakt Bedre Bad Fjerritslev – Agesen og Koldsgaard VVS Teknik.  Vi har mange års erfaring og viden om både VVS-opgaver og renoveringer badeværelser.

Vi koordinerer hele totalrenoveringen

Bedre Bad Fjerritslev – Agesen og Koldsgaard VVS Teknik er din ekspert i totalløsninger og din vej til lige præcis din drøm af et badeværelse. Vi koordinerer og styrer hele processen. Du slipper derfor for besværet, nå vi forvandler dine drømme til virkelighed. Sammen med dig laver vi et indretningsforslag, og når det er godkendt klarer vi alt frem til at badeværelset står færdigt. Vi udfører både totalrenovering og mindre renoveringer.

VVS opgaver – Få den VVS hjælp du har brug for

Vi har mange års erfaring med at løse alle former for VVS-opgaver for både private og erhverv. Vi løser både små og store opgaver. Hos Bedre Bad Fjerritslev – Agesen og Koldsgaard VVS Teknik er du altid sikret kompetent rådgivning og vores service er altid af højeste kvalitet.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op i dag

Udfyld kontaktformularen så vender vi stærkt tilbage!

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.