Energivejleder

Vil du tale energiløsning, så gør du det med det bedste resultat hos os. For her kommer du til at tale med en Certificeret Energivejleder. Det sikrer dig en uvildig og neutral rådgivning på et top professionelt niveau.

Vi er uafhængige af energiselskaberne. Når vi anbefaler en løsning er det derfor altid med afsæt i dine ønsker, behov og boligmæssige situation.

Læs her om hvad du får med et Energitjek fra en Certificeret Energivejleder her. Gennem et tjek får du øjnene op for, hvor god din bolig er til at holde på varmen og holde kulden ude. Dette er desværre oftest en overset prioritering, da eksempelvis husets isolering har en stor effekt på husstandens energi- og varmeforbrug.

Lad Bedre Bad Fjerritslev være din professionelle sparringspartner til løsning af dit næste projekt. Gennem os har du mulighed for at få kyndig ekspert rådgivning, hvor kundens behov altid er i fokus. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og du finder vores kontaktinformationer her.

Hvad betyder det for dig?  

Hos Bedre Bad Fjerritslev er vi stolte af, at kunne kalde os Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden, som gør det muligt at tilbyde en professionel rådgivning. Det kan eksempelvis være i forhold til overvejelserne om en ny opvarmningsform, etablering af solceller eller noget helt tredje. Grundet vores mange års erfaring, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål med dit næste projekt.

Som følge af vores høje kvalitetskrav til os selv, så kan du altid forvente stort engagement blandt alle vores medarbejdere, som du måtte møde under projektet. Alle vores medarbejdere har samtidig den nødvendige viden og erfaring, som gør det muligt at løse opgaverne effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi hjælper med overskueligheden

Vi ved om nogen, at det kan være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger på markedet. Derved kan du med fordel gøre brug af os, som din professionelle sparringspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Du kan trygt stole på, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det betyder samtidig, at vi gennem vores certificering har mulighed for at præcisere en løsning, som passer langt bedre til din husstands behov. Dette sker blandt andet gennem et energitjek. Når du bestiller os til et energitjek, så foretager vi relevante beregninger af din bolig. Herunder kan med fordel nævnes graden af isoleringen, og boligens kvalifikationer til at holde varmen inde og kulden ude.

Hvis det skulle være tilfældet, at boligen er dårlig isoleret, så er det ekstremt vigtigt, at dette problem bliver løst først. Årsagen til dette skal findes ud fra, at det ellers ikke er muligt, at finde netop den energiløsning, som passer bedst til din husstand. Ved en dårlig isolering vil det altså fremgå, at man benytter mere varme og energi i forhold til det nødvendige behov. Det giver et forvrængede billede.