FJERNVARME

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev sørger vi for at du altid får den bedste vejledning når du har spørgsmål til installation og renovering af varmeanlæg. Vi finder sammen med kunden den løsning der passer bedst til dem og ofte vil det være fjernvarme, da det er en af de bedste løsninger på markedet for en stor del af vores kunder. Fjernvarme er effektivt og økonomisk i drift, samtidig med at det er nemt at vedligeholde. Bor du i et område som allerede har fjernvarme, kan du langt de fleste gange nemt omlægge til fjernvarme.

Fjernvarme er den mest populære opvarmningsform i Danmark og med god grund. Du får en billig og miljøvenlig opvarmning, der oveni købet er en af de mest effektive og funktionelle på markedet. Varmen fra dit fjernvarmeanlæg, kommer oftest fra afbrænding af affald samt overskudsvarme fra produktionen af elektricitet. Derfor udleder det meget lidt CO2 i forhold til andre opvarmningsmetoder.

Et effektivt varmesystem gavner både din pengepung og din trivsel

Det er vigtigt, at dit fjernvarmesystem fungerer optimalt. Et varmesystem, som ikke fungerer optimalt, resulterer i, at det tager længere tid at opvarme din bolig. Det kan du både mærke på temperaturen og bestemt også aflæse på din varmeregning – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Kontakt Agesen & Koldsgaard VVS Teknik hvis du vil have et uforpligtende tilbud på hvordan du optimerer din varmekilde og sparer mange penge årligt. Derfor kan det være en god idé at få en gennemgang af dit anlæg for at sørge for at driften er optimeret korrekt. Det skaber store besparelser på lang sigt.

Dårlig afkøling koster dyrt

Afkøling er noget af det vigtigste, når det handler om fjernvarme. Vandet, som man får fra fjernvarmeværket, har en fremløbstemperatur på omkring 80-95° og bør afkøles til minimum 35° i installationer til både varmt vand og varme.
Mange fjernvarme-installationer har for dårlig afkøling og det kan ende med at blive en meget dyr affære for dig som forbruger.

Fjernvarmeanlæggets syndere

Nedenfor kan du se en liste over fjernvarmeanlæggets "synderne", som er skyld i, at du får en dårlig udnyttelse af din fjernvarme og en højere varmeregning:

 • Anlæg med defekt returbegrænser
 • Anlæg uden styring
 • Anlæg med forkert indstillet styring
 • Anlæg med for små radiatorer
 • Anlæg med for gammel varmtvandsbeholder med kappe

 

Få gennemgået dit fjernvarmeanlæg og spar penge

Det er en god idé at få et eftersyn af dit fjernvarmeanlæg én gang om året eller minimum hvert andet år. På den måde sikres det, at dit anlæg altid fungerer optimalt, så du sparer penge og får optimal opvarmning af din bolig.

Vi udfører grundig gennemgang og servicering af enhver form for fjernvarmeanlæg - du kan kontakte os på tlf. 98 21 15 44 for en aftale.

Drift forbedring af din fjernvarmeinstallation

Der er mange ting som man kan gøre for at forbedre driften af ens fjernevarmeanlæg. Vi har samlet nogle af de overordnede forslag som du kan overveje til dit fjernvarmeanlæg.

Nye ventiler

De gamle termostatventiler måler kun vandtemperaturen inde i rørene og ikke rumtemperaturen. Det kan koste dig mange penge, så derfor er det en god idé at skifte de gamle termostater og ventiler ud med nye.

 

Gulvvarmeventiler

Hvis du har gamle gulvvarmeventiler, kan det være en god idé at skifte dem ud med termostater eller en ny model med elektronisk styring.

Cirkulationspumpe

Din cirkulationspumpe skal helst være a-mærket

Varmtvandsbeholder

Trænger den gamle varmtvandsbeholder til en udskiftning, så kan en ny model optimere driften.

Isolering af varmerørene

Hvis du ikke skal spilde din dyrebare varme, så er det vigtigt at sørge for at varmerørene er isoleret korrekt.

Vejrkompenseringsanlæg

Et vejrkompenseringsanlæg kan spare dig mellem 10-15% på varmeregningen. Derfor kan det være en god idé at modernisere dit gamle fjernvarmeanlæg.

Vi servicerer og installerer alle former for varmesystemer

Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring samt levering og opsætning af bl.a. følgende varmesystemer:

 • Fjernvarme
 • Centralvarme
 • Gulvvarme
 • Pillefyr
 • Oliefyr
 • Jordvarme
 • Luft til luft-varmepumpe
 • Luft til vand-varmepumpe

Her hjælper vi

Vi udfører service og installation af fjernvarme og andre varmesystemer i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Kontakt os i dag for tidsbestilling på tlf. 98 21 15 44 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.