Pillefyr / stokerfyr

Et pillefyr eller stokerfyr reducerer din varmeudgift med 50%

Hvis du har et olie- eller naturgasfyr, kan du med et pillefyr/stokerfyr reducere din varmeudgift med hele 50%. I et pillefyr fx. fyres der med træpiller, som er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvilket faktisk er affaldsprodukter, som nu kan gøre gavn. Derfor er et pillefyr langt billigere end at fyre med olie, gas og brænde.

Pillefyr kan opvarme selv store familiehuse

Et pillefyr producerer brugsvand og vand til opvarmning lige som olie- og gasfyr. Pillefyret kan, lige som olie- og gasfyret, opvarme selv store enfamiliehuse.

Energivenligt og nemt at betjene

Pillefyr og stokerfyr har flere fordele end blot prisen. Nedenfor er listet nogle af fordelene ved et pillefyr/stokerfyr:

  • Driftsøkonomisk – fyret tjener sig hurtigt ind
  • Træpiller er et miljørigtigt og godt alternativ til fossile brændstoffer som gas og olie, idet træpiller er CO2-neutrale. Af samme årsag betaler du heller ikke CO2-afgift
  • Træpillerne bliver næsten fuldstændigt forbrændt med en minimal miljøbelastning. De gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver også brændt helt af (pyrolytisk forbrænding)
  • Vælger du et nyt, fuldautomatisk pillefyr eller stokerfyr, kan du få samme fyringskomfort som du kan med gas- og oliefyring

 

Læs meget mere om pillefyr og stokerfyr her:

 

 artikelteaser-læs-mere-her-om-pillefyr-stoker

Ønsker du en miljøvenlig og billig varmeløsning?

Overvejer du at skifte dit olie- eller gasfyr ud med et miljøvenligt, driftøkonomisk pillefyr eller stokerfyr? Vi har mange års erfaring og står klar med råd og vejledning - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører servicering og montering af alle typer stoker og pillefyr.

Andre varmeløsninger

Udover pillefyr/stokerfyr, kan vi også hjælpe dig med andre varmesystemer, såsom;

Her hjælper vi

Vi udfører service og installation af stoker og pillefyr i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Kontakt os i dag for tidsbestilling på tlf. 98 21 15 44 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.