PILLEFYR / STOKERFYR

Et pillefyr eller stokerfyr reducerer din varmeudgift med 50%

Hvis du har et olie- eller naturgasfyr, kan du med et pillefyr eller stokerfyr reducere din varmeudgift med hele 50%. I et pillefyr fx. fyres der med træpiller, som er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvilket faktisk er affaldsprodukter, som nu kan gøre gavn. Derfor er et pillefyr langt billigere end at fyre med olie, gas og brænde.

Pillefyr kan opvarme selv store familiehuse

Et pillefyr producerer brugsvand og vand til opvarmning lige som olie- og gasfyr. Pillefyret kan, lige som olie- og gasfyret, opvarme selv store enfamiliehuse.

Energivenligt og nemt at betjene

Pillefyr og stokerfyr har flere fordele end blot prisen. En af de store fordele er at et pilledyr eller stokerdyr er meget driftsøkonomisk – fyret tjener sig hurtigt ind, så selvom det er en udsigt nu og her, så er der altså penge at spare på lang sigt

Derudover er træpiller et miljørigtigt og godt alternativ til fossile brændstoffer som gas og olie, idet træpiller er CO2-neutrale. Af samme årsag betaler du heller ikke CO2-afgift. Så ikke nok med at fyret i sig selv hurtigt er tjent ind, så sparer du altså også den trælse CO2 afgift hvis du vælger et pillefyr eller stokerfyr.

Træpillerne bliver næsten fuldstændigt forbrændt med en minimal miljøbelastning og de gasser, som udvikler sig under forbrændningen, bliver også brændt helt af – det er det der hedder pyrolytisk forbrænding.

Sidst men ikke mindst, så kan du få samme fyringskomfort som du kan med gas- og oliefyring, hvis du vælger et nyt, fuldautomatisk pillefyr eller stokerfyr.

Alt i alt er der ikke mange grunde til ikke at vælge et pillefyr eller stokerfyr hvis du ønsker at udskifte dit nuværende varmeanlæg med et nyt. 

 

Læs meget mere om pillefyr og stokerfyr her:

 

 artikelteaser-læs-mere-her-om-pillefyr-stoker

Ønsker du en miljøvenlig og billig varmeløsning?

Overvejer du at skifte dit olie- eller gasfyr ud med et miljøvenligt, driftøkonomisk pillefyr eller stokerfyr? Vi har mange års erfaring og står klar med råd og vejledning - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører servicering og montering af alle typer stoker og pillefyr.

Andre varmeløsninger

Udover pillefyr/stokerfyr, kan vi også hjælpe dig med andre varmesystemer, såsom;

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til valg af nyt varmeanlæg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med professionelle råd og vejledning. Vi hjælper dig med at finde den løsning der passer bedst til dig og dit behov.

For Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev er vores kunders tilfredshed i højsædet og derfor stræber vi altid efter at have en god og grundig dialog med kunden, når der er snak om nye installationer og service.

Alle vores medarbejdere er fagligt stærke og kan svare på alle de spørgsmål du måtte have. Så hvis du ønsker at vide hvor meget du kan spare ved at skifte dit nuværende varmeanlæg ud med et nyt og moderne pille- eller stokerfyr, så kan du spørge en af vores montører og teknikere om dette. Hvad er den mest miljørigtige løsning? Hvor meget koster det at fyre op? Hvilket varmeanlæg skal du vælge? Osv. Alle disse spørgsmål kan vores veluddannede medarbejdere svare på, så du trygt og med ro i maven, kan finde den løsning der er bedst for dig.

Vi uddanner alle vores teknikere løbende og sørger for at sende dem på kursuser, så de altid er klædt godt på når der måtte komme spørgsmål fra kunden. Det kombineret med vores mange års erfaring på området, gør at vi er et godt valg, når du søger en ny VVS’er i området.

Her hjælper vi

Vi udfører service og installation af stoker og pillefyr i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.

Kontakt os i dag for tidsbestilling på tlf. 98 21 15 44 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.