metro therm varmepumpe

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Charlotte Kristensen

Serviceaftaler

Lovpligtig servicering og eftersyn

Som husejer kan du være indehaver af et anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres med faste intervaller. Det kan eksempelvis være gasinstallationer eller oliefyr. Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev tilbyder vi lovpligtig servicering, eftersyn og serviceaftaler, for at gøre det nemmere for dig.

Vi tilbyder en effektiv serviceaftale i høj kvalitet, udført af vores dygtige og kompetente medarbejdere – og vi servicerer både varmepumper, fjernvarmeanlæg, gas- og oliefyr samt forskellige typer biobrændselsfyr og andre varmeinstallationer. Her sikrer vi, at din installation kører optimalt, uden lækager, fejlindstillinger og andre mulige problematikker.

Læs mere om de mange fordele ved en serviceaftale hos os herunder – eller kontakt os for mere information eller en uforpligtende snak om mulighederne.

Det er vigit

Frivillig servicering og eftersyn

Som mange andre danskere har du sandsynligvis et anlæg eller installation, der trænger til service. Hvis du vil sikre optimal udnyttelse af din installation, kan du med fordel vælge en serviceaftale og eftersyn hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev.

Hvis anlægget eller installationen serviceres med jævne mellemrum, er du sikret:

  • Større tryghed med bedre og ensartet drift
  • forbedret driftsøkonomi – eksempelvis gennem reduceret energiforbrug
  • større driftssikkerhed – mindre risiko for dyre nedbrud eller udskiftning
  • længere levetid

På lang sigt er det billigere at vedligeholde anlæg og installation frem for at reparere og anskaffe et nyt. Med en serviceaftale hos os får du et trimmet og serviceret dit anlæg – og opnår på sigt en bedre totaløkonomi.

Kontakt os og hør nærmere

Vi tilbyder serviceaftaler

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev tilbyder vi effektiv service i høj kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed. Vi benytter kun de bedste reservedele, og du vil udelukkende møde kompetente medarbejdere med stor viden inden for feltet. Skulle uheldet være ude, står vi klar med et mandskab, som hurtigt kan rykke ud og hjælpe. En hurtig udredning af skaden mindsker nemlig omkostningerne på længere sigt.

Ønsker du flere økonomiske fordele, så indgå en serviceaftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Vi tilpasser aftalen, så den passer til dine behov, dit anlæg og installationer, så du kan føle dig tryg og sikker. Kontakt os og lad os snakke om, hvad du har brug for.

Vi planlægger naturligvis altid vores besøg efter dine behov, vi er nemlig bevidste om, at ingen af vores kunder er ens, og derfor har individuelle præferencer. Derfor tilpasser vi også altid vores service efter dine behov. Fælles for alle serviceaftaler hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er, at virksomhederne altid vil møde en imødekommende og kompetent medarbejder, som tager opgaven seriøst.

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, service er vigtigt

Få en personlig snak om serviceaftaler

Hold dig endelig ikke tilbage omkring servicering af dit anlæg eller installation. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål, inden du tager den endelige beslutning, kontakt os og lad os få en uforpligtende samtale. Tag fat i Henrik, som er vores ekspert i enhver form for serviceeftersyn og -aftaler. Ring på mobil: 30 76 30 80 eller per mail til: hbk@agesenvvs.dk.

Hvorfor er service vigtigt?

Mange installationer og anlæg udsættes for slitage dagligt og har brug for vedligeholdelse. Ved at servicere sit anlæg og installationer regelmæssigt øges levetiden, og du kan udskyde en økonomisk overraskelse i forbindelse med køb af nyt anlæg eller installation. Det vil sige, at du med regelmæssig vedligeholdelse, kan minimere dine omkostninger da du vil spare penge på vand- og varmeregning. Derudover påvirker det også naturen positivt, som gavner os i fremtiden.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik tilbyder vi lovpligtige servicering, eftersyn og serviceaftaler der passer til dine behov. Hos os får du kyndig rådgivning og håndværk i høj kvalitet.

Serviceområder

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev arbejder med serviceaftaler inden for en bredvifte af anlæg og installationer, herunder kan du se et udpluk af det vi laver:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.