Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatør
Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev Hans

Vinterlukning af sommerhus med sommerhusservice

Utætte vand- og varmerør betyder unødigt spild af vand og større vandregninger. En af de hyppigste årsager til vandskader er frostsprængninger og mange sommerhusejere får sig en dyr oplevelse når de åbner deres sommerhus op efter vinteren. En frostsprængning giver ikke altid synlige skader – så hvis måleren løber til trods for lukkede haner, er der en lækage et sted og du skal kontakte en VVS-installatør. Luk for vandet og tøm rørene – det lyder nemt, men det er ikke altid lige let og derfor tilbyder Agesen & Koldsgaard VVS Teknik hjælp til både lukning og åbning af sommerhuse.

Kontakt Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad Fjerritslev – vi tjekker dit sommerhus igennem og sikrer at du ikke oplever ubehagelige overraskelser fra bl.a. frostsprængte vandrør og vandhaner. Vi hjælper med at lukke sommerhuset ned, når frosten sætter ind og åbner igen når foråret er på vej.

Du kan kontakte os på tlf.: 30 76 30 80 eller skrive til os på mail:hbk@agesenvvs.dk

Gennemgående vinterklargøring af sommerhus

  • Vi kontrollerer sommerhusets vandinstallationer
  • Lukker for hovedhanen og tømmer rørsystemet for vand
  • Tømmer WC’er for vand
  • Sikrer gulvafløb og WC med frostvæske
  • Tømmer og afmonterer termostatstyrede blandingsbatterier
  • Puster rørene med trykluft

Efter en lang og dejlig sæson i jeres sommerhus er det vigtigt at det bliver lukket ordentligt ned i lavsæsonen. Det handler i bund og grund om at forberede sig på de ubehagelige overraskelser, der kan komme, når sommerhuset har stået tomt i et halvt år. Om vinteren og efteråret er vejret ofte mere voldsomt med både sne, slud og regn og nogle gange storm. Det kombineret med at sommerhuset ofte står uden opsyn, gør at der kan gå lang tid inden en skade bliver opdaget og udbedret.

Vi hjælper dig med at sørge for at dit sommerhus er klar til en vinter, hvor det måske ikke bliver brugt ligeså flittigt som i sommer månederne. Vi kigger efter de skader der evt. måtte være, som skal udbedres inden vinteren kommer. Det er din sikkerhed for at komme tilbage til et sommerhus, som stadig er i god stand og klar til igen at tage i brug, uden alt for mange ekstra omkostninger.

Vi kan hjælpe med forårsåbning af dit sommerhus

  • Vi tjekker for utætheder
  • Påmonterer termostatstyrede blandingsbatterier
  • Åbner for vandet og gennemgår alle installationer og rørsystemet
  • Fikser VVS-relaterede vedligeholdsopgaver

Vi sørger for at dit sommerhus er klar til en ny sæson, så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige overraskelser i løbet af sommeren. I løbet af en vinter kan der ske mange ting med et hus som har stået tomt og urørt. Derfor sørger vi for at tjekke at alt er som det skal være med vand, varme og el og såfremt der skulle være problemer, så fikser vi selvfølgelig også det. Oftest er det småting der kan være i vejen, men hvis der ikke bliver taget hånd om problemerne fra start, kan det ende ud med en større udgift, end hvis du havde været på forkant og løst dem mens de stadig var små.

Akut VVS-problem i sommerhuset?

Står du med et sprunget vandrør, et toilet der løber eller en vandhane der ikke dur? Vi står til rådighed 24 timer i døgnet hvis der sker en skade der kræver omgående hjælp.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om sommerhusservice, eller har du brug for råd og vejledning til hvordan du bedst kan vedligeholde dit sommerhus, så kontakt os for en uforpligtende snak og et godt råd. Med vores mangeårige erfaring med sommerhuse og service heraf, er vi godt rustet til at passe på dit sommerhus når du ikke bruger det.

Ring op til vores service-ekspert allerede i dag! 

Det kan du selv gøre

Læs gode råd og tips om åbning og lukning af dit sommerhus

 

Sådan gør du sommerhuset klar til den nye sæson

Sådan lukker du sommerhuset af efter sæsonen

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.