SMEDEARBEJDE

Vi udfører smedearbejde for både private og firmaer.

Vores smedearbejde er både rettet mod privat og erhverv. Indenfor erhverv kan med fordel nævnes flere forskellige produktionsvirksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Hos Bedre Bad Fjerritslev har vi stor fokus på kundetilfredshed. Det mener vi sikres gennem kyndig ekspert rådgivning. Det betyder altså, at du kan forvente, at blive præsenteret for samtlige mulige løsninger på markedet, som kan dække dine behov. Ligeledes sikres det gennem vores høje kvalitets- og forventningskrav til os selv. Dette henvender sig i høj grad til det rigtige valg af materialer, og ikke mindst fokus på kvaliteten i udførelsen af arbejdet.

Regler og krav overholdelse

Vi har enormt fokus på regler og krav, når vi udfører opgaver eller projekter for vores kunder. Derfor kan du altid være sikker på, at bygningsreglementet overholdes til punkt og prikke. Vores dygtige fagfolk har selv ansvaret for at tage alle deres sikkerhedsforanstaltninger når de er ude på en opgave. Det gælder sådan set uanset opgavens indhold. Alt skal løses med sikkerhed frem for alt.

Vores elektroniske kvalitetsstyringssystem sikrer, at vi altid udfører stålkonstruktioner og andet smedearbejde i.h.t. det nye bygningsreglement BR-08.

Vores opgaver spænder vi og omfatter bl.a.:

  • Småbeslag, rækværk og låger
  • Altaner
  • Stålkonstruktioner til byggeri
  • Underleverandør til industrien
  • Reparation og vedligeholdelse af industrimaskiner

Med vores mange års erfaring har vi mulighed for at tilbyde en bred vifte opgaver, hvor kompleksiteten og omfanget er meget forskellige. Fælles for alle opgavetyper er dog, at uanset omfanget eller størrelsen, så kan du forvente stort engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt stole på os, hvis du ønsker, at din opgave eller projekt skal leveres i rette tid og kvalitet til den aftalte pris. Vi ser frem til at høre fra dig.

Inden for private smedeopgaver, så kan vi tilbyde løsning af rækværk, låger og altaner. Det bemærkes dog, at det blot er et lille udsnit af hvad vi egentlig kan tilbyde. Så hvis din nuværende opgave ikke er på listen, så kan vi med garanti hjælpe dig alligevel.

Til erhverv har vi i mange år hjulpet med stålkonstruktioner til byggeri samt reparationer og vedligeholdelse af diverse industrimaskiner. Vores opgavefelt spænder bredt, og for hver opgavetype vi udfører, så generer vi ny erfaring og viden, som vi kan bruge til næste opgave. Bedre Bad Fjerritslev er altså din kyndige partner med stor viden og erfaring, som kan hjælpe dig i mål med din næste opgave eller projekt.

Hvad kan vi tilbyde dig

Hos Bedre Bad Fjerritslev er vi en moderne virksomhed med mange års erfaring inden for en bred vifte af smedeopgaver. Derved har vi generet en masse erfaring heraf, hvilket betyder, at vi med garanti kan hjælpe dig i mål med din opgave. Vi er løbende opdateret med de nyeste arbejdsteknikker og materialer. Det sker gennem vores medlemskab af den landsdækkende kæde, som kaldes Bedre Bad – Bedre Energi. Kæden er bestående af medlemmer, som er fordelt over hele Danmark. Derfor har vi hurtig og nem adgang til ny viden, og er derfor altid opdateret med de nyeste trends i markedet. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Når du vælger Bedre Bad Fjerritslev, som din professionelle samarbejdspartner, så kan du forvente, at du netop bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag.

Du kan derfor trygt stole på os. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig i mål med din næste opgave eller projekt. Bedre Bad Fjerritslev står altid til kyndig rådgivning, og er klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere

På listen herunder har vi samlet nogle artikler om hvad vi ellers udføre af arbejde. Så hvis du mangler lidt mere information om hvad vi har kompetencer og erfaring indenfor kan du finde det her.

Badeværelser

Toilet

VVS

Jordvarme

Varmepumpe

Fjernvarme

Pillefyr / stokerfyr

Oliefyr

Gulvvarme

Pool og spa

Sommerhus

Serviceaftaler

Energitjek

Gratis badtjek