Toilet

Et løbende toilet er dyrt

Op til 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloaken, når dit toilet løber. Det løber op i 10.000 kr.!
Du kan ikke nødvendigvis se, at toilettet løber. Faktisk kan toilettet løbe så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje. Men selvom du ikke kan se det, kan du se det på din vandregning, for et toilet, som blot løber en smule, kan faktisk koste dig 2.500 kr. om året. Det er da spild af penge! Den gode nyhed er, at du for den pris kan få et helt nyt, økonomisk og moderne toilet. Her kan du se de forskellige toilet-typer:

Toilet-typer:

  • Det enkle toilet: Toilettet har de grundlæggende funktioner.
  • Berøringsfri skyl: Før hånden over sensoren, som aktiverer skyllefunktionen. En god, hygiejnisk løsning uden spredning af bakterier.
  • Vandsparefunktion: Vælg mellem lavt og højt skyl. En tilpasset skyllemængden sparer dig for mangle liter vand, hvilket betyder mange penge årligt.
  • Dusch-funktion: Geberit-toiletter tager hul på en ny generation af toiletter, hvor toiletbesøget afsluttes ved, at toilettet med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Dit toilet skal designmæssigt passe til den øvrige indretning

Lige som alle andre rum i dit hjem, skal badeværelset også indrettes personligt efter din stil og smag. Toilettet er også en del af indretningen, og skal naturligvis også designmæssigt passe ind til de øvrige badeværelsesmøbler.
Du kan få inspiration til indretningen af dit badeværelse her.

Vi gør det let for dig at købe toilet

Når du køber et toilet hos os, følger monteringen med. Derved kan du være helt sikker på, at toilettet monteres håndværksmæssigt korrekt. Udover montagen medfølger også en garanti og forsikring.

Fra toilet til hele badeværelset

Udover toilet-montering tilbyder vi også totalløsninger og kan hjælpe med alt, hvad der vedrører dit badeværelse - hvad enten du ønsker at give dit badeværelse et løft eller skal have et helt nyt badeværelse. Vi står for processen fra start til slut, så du kan læne dig tilbage og glæde dig til nye badeværelse.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed for råd og vejledning, og du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit nye toilet og/eller badeværelse. Vi monterer toiletter for kunder i området omkring Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst og Svenstrup J.