En varmepumpe er energibesparende og mindsker CO2-udledningen

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

Fra Kr. 8.652,50

 

Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad Fjerritslev

Viessmann luft/vand varmepumpe 

 • Normalpris kr. 79.000,- inkl. moms. 
 • Energitilskud (anslået) 8.000,- inkl. moms.
 • Håndværkerfradrag (v. 2 pers. anslået)
  8.000,- inkl. moms 
 • Varmepumpe 6 KW
 • Energimærke A++

Pris inkl. levering og montering
Fra 63.000,-*

*forudsat der kan trækkes håndværkerfradrag eller energitilskud fra

Bestil Viessmann luft/vand varmepumpe hos Bedre Bad Bedre Energi Fjerritslev

Viessmann luft-til-luft Bedre Bad Bedre Energi Fjerritslev

Viessmann luft/luft varmepumpe

 • Energitilskud (anslået) 3.847,50,- inkl. moms.
 • Håndværkerfradrag (v. 2 pers. anslået) 1.500,- inkl. moms
 • Indbygget Wi-Fi.
 • Energimærke A+

Pris inkl. levering og montering
Fra 8.652,50*

* forudsat der kan trækkes håndværkerfradrag eller energitilskud fra

Bestil Viessmann luft/luft varmepumpe hos Bedre Bad Bedre Energi Fjerritslev

 

 

Når du udskifter dit forældede gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe vil du i de fleste tilfælde spare penge på varmeregningen og kan opleve en bedre klimasamvittighed. Spørg vores Certificerede Energivejleder og lad os hjælpe dig med at få den bedste energiløsning – og du kan tilligemed få tilskud til installationen.

Spar op til 60% på elregningen ved udskiftning af det gamle oliefyr

Vores vurdering er, at det ikke kan betale sig at bevare et oliefyr - og det er faktisk ikke kun vores vurdering: Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk kan du spare op til 60% af din varmeregning og ligeledes reducerer CO2-udledningen, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Dertil kan du også forvente ikke at skulle være udsat for fremtidige prisstigninger og højere afgifter på fryingsolie. Sidst, men ikke mindst: En investering i din boligs varmesystem vil i mange tilfælde betyde værdiforøgelse af din bolig.

Udskiftning af naturgas til moderne varmepumpe halverer CO2-udslippet

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Det er også en del af regeringens klimaudspil. Allerede i dag sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

Hold ferie i varmen

De store, årlige besparelser på varmeregningen betyder også, at din udgift til at slippe af med dit gamle olie- eller gasfyr, hurtigt er tjent ind – og fremover giver dig årlige besparelser. Det kan næsten betale familiens sommerferie!

Få tilskud til installationen af din nye varmepumpe

Du får desuden tilskud eller håndværkerfradrag til skrotning af oliefyret og installation af en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud du kan få. Kontakt os for et uforpligtende besøg og rådgivning, så du får den helt rigtige løsning.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje type.

Vi leverer, monterer og installerer varmepumper i Fjerritslev og omegn - herunder Aalborg, Ranum, LøgstørBrovst, Frøstrup, Vesløs, Åbybro og Svenstrup J.

Kort sagt servicerer vi i Thy, Han Herred, det sydlige Vendsyssel og Nord-, Vest-, Syd og Østhimmerland.

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi i Fjerritslev er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Trygge løsninger her.

 

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor: