Få erhvervsserviceaftale og eftersyn af Agesen & Koldsgaard

Lovpligtig servicering og eftersyn

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres med faste intervaller. Det kan f.eks. være gasinstallationer. Den del tager Bedre Bad Fjerritslev sig af. Vi har tilmed mange kunder indenfor denne niche så du kan være helt tryg når du overlader dine installationer til Bedre Bad Fjerritslev.

Frivillig servicering og eftersyn

Ud over det har du i virksomheden sandsynligvis anlæg eller installationer, som du på frivillig basis med store fordele kan lade servicere.
For hvis anlægget eller installationen serviceres med jævne mellemrum, får du:

 • Bedre og ensartet drift
 • Forbedret driftsøkonomi – eksempelvis gennem mindre energiforbrug
 • Større driftssikkerhed – mindre risiko for dyre nedbrud
 • Længere levetid

På lang sigt er det billigere at vedligeholde end at reparere og anskaffe nyt.
Så med et trimmet og velserviceret anlæg opnås på sigt den bedste totaløkonomi.

Vi tilbyder serviceaftaler – både lovpligtige og frivillige

Ønsker du de økonomiske fordele, så indgå en serviceaftale med os. Vi tilpasser aftalen på alle måder til dit behov, dine anlæg og installationer, så du kan føle dig tryg, sikker og få den økonomiske gevinst. Vi kender til vigtigheden af en kompetent samarbejdspartner som kan servicere dine installationer og energikilder. Den service- og samarbejdspartner er Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev. Vi arbejder på den måde at vi gerne opfordrer vores kunder til at få serviceret deres installationer og tit og ofte er det bare en forglemmelse, men det kan hurtigt blive dyrt. Derfor bliver kunderne også glade når vi er kørt fordi de så står med en fuldt ud funktionel energikilde, som kan klare vinteren eller sørge for rindende vand til hele boligen eller virksomheden.
Kontakt os og lad os snakke om dine behov.

En kompetent servicepartner til din virksomhed

Hvis du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev som din servicepartner, kan du være sikker på altid at få kyndig rådgivning og et højt serviceniveau hver gang. Vi er specialister i service og vedligeholdelse for både erhverv og private og vi overholder altid vores aftaler.

Vi tilbyder serviceaftaler inden for alle vores forskellige kompetencer og vi er altid opdateret med den nyeste viden indenfor vores fag. Gennem vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, har vi mulighed for sparring blandt vores dygtige kollegaer og adgang til alt den nyeste viden på området. Hvad end det gælder lovgivning, arbejdsteknikker, valg af produkter eller måske noget helt fjerde. Det giver os det bedste udgangspunkt for at hjælpe og servicere vores kunder bedst muligt.

Serviceområder

Vi opererer med serviceaftaler inden for et stort antal anlæg og installationer. Se nogle af dem her.

 • Oliefyr
 • Varmeinstallationer
 • Gasinstallationer
 • Ventilationsanlæg
 • Pillefyr
 • Hydroforer
 • Vandværker
 • Jordvarmeanlæg
 • Fjernvarmeanlæg
 • Boringer
 • VVS – tilstandsrapporter (hold din bolig ajour med VVS-installationer)
 • Sommerhuse (af-/påfyldning vand)

Døgnvagt betyder hurtig indsats

Med os som fast servicepartner kan din virksomhed få døgnvagt, så hjælpen altid er indenfor en overskuelige rækkevidde. Akutte problemer kan ske på alle tider af døgnet og er derfor meget svært at planlægge sig ud af. Det kan både være indenfor den normale arbejdstid og uden for og derfor står vi altid klar med et godt mandskab, som hurtigt kan rykke ud, hvis problemet skulle opstå. En hurtig udredning af skaden kan ofte mindske omkostningerne på længere sigt, så derfor anbefaler vi altid at have døgnvagt på.

Giv os et ring

Har du andre spørgsmål til serviceaftaler til erhverv, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har bred viden inden for faget og står naturligvis til rådighed for spørgsmål og vejledning.

Tag en helt uforpligtende snak med Henrik, der er ekspert inden for service til erhverv. Fang ham på mobil: 30 76 30 80 eller per mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere

Her kan du finde mere information om de forskellige områder vi dækker indenfor erhverv. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.