SERVICEAFTALER

Lovpligtig servicering og eftersyn

Som husejer kan du være indehaver af et anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres med faste intervaller. Det kan eksempelvis være gasinstallationer eller oliefyr. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev tilbyder vi lovpligtige servicering, eftersyn og serviceaftaler, for at gøre det nemmere for dig.

Hos Bedre Bad tilbyder vi en effektiv service aftale i høj kvalitet, udført af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Du kan her på siden se, hvilke fordele der er ved en service aftale hos Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev.

Hvis du imod forventningerne stadig skulle være i tvivl om de mange fordele ved en aftale hos os, så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for mere information. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Frivillig servicering og eftersyn

Som mange andre danskere har du sandsynligvis et anlæg eller installation, der trænger til service. Derfor kan du med fordel vælge en service aftale og eftersyn hos Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev

Hvis anlægget eller installationen serviceres med jævne mellemrum, er du sikret:

§  Bedre og ensartet drift

§  Forbedret driftsøkonomi – eksempelvis gennem reduceret energiforbrug

  • Større driftssikkerhed – mindre risiko for dyre nedbrud eller udskiftning
  • Længere levetid

På lang sigt er det billigere at vedligeholde anlæg og installation frem for at reparere og anskaffe et nyt. Med en service aftale ved Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev får du et trimmet og serviceret anlæg, og opnår desuden på sigt en bedre totaløkonomi.

Vi tilbyder serviceaftaler

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev tilbyder vi effektiv service i høj kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af reservedele og du vil udelukkende møde kompetente medarbejdere med stor viden indenfor emnet. Skulle uheldet være ude, står vi klar med et mandskab, som hurtigt kan rykke hurtigt ud og hjælpe. En hurtig udredning af skaden mindsker nemlig omkostningerne på længere sigt.

Ønsker du de økonomiske fordele, så indgå en serviceaftale med Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev. Vi tilpasser aftalen så den passer til dine behov, dit anlæg og installationer, så du kan føle dig tryg og sikker. Kontakt os og lad os snakke om dine behov.

Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev planlægger naturligvis altid vores besøg efter dine behov, vi er nemlig bevidste om at vores kunders ikke er ens, og derfor har individuelle præferencer og behov. Derfor tilpasser vi også altid vores service efter dine behov. Fælles for alle serviceaftaler hos Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev er, at virksomhederne altid vil møde en imødekommende og kompetent medarbejdere, som tager opgaven meget seriøst. Vi løser altid opgaven med stort engagement i høj kvalitet.

Få en personlig snak om serviceaftaler

Hold dig endelig ikke tilbage omkring servicering af dit anlæg eller installation. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål, inden du tager den endelige beslutning, kontakt os og lad os få en uforpligtende samtale. Tag fat i Henrik, som er vores ekspert i enhver form for serviceeftersyn og -aftaler. Ring på mobil: 30 76 30 80 eller per mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvorfor er service vigtigt?

Mange installationer og anlæg udsættes for slitage dagligt og har brug for vedligeholdelse. Ved at servicere sit anlæg og installationer regelmæssigt øges levetiden, og du kan udskyde en økonomisk overraskelse i forbindelse med køb af nyt anlæg eller installation. Det vil sige, at du med regelmæssig vedligeholdelse, kan minimere dine omkostninger da du vil spare penge på vand- og varmeregning. Derudover påvirker det også naturen positivt, som gavner os i fremtiden.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Fjerritslev tilbyder vi lovpligtige servicering, eftersyn og serviceaftaler der passer til dine behov. Hos os får du kyndig rådgivning og håndværk i høj kvalitet.

Serviceområder

Bedre Bad – Bedre Energi Fjerritslev arbejder med serviceaftaler inden for en bredvifte af anlæg og installationer, herunder kan du se et udpluk af det vi laver: