Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Larsen

Specialist inden for vandværker og vandhygiejne

Vi arbejder med alle former for vandforsyning og fremføring af vand for danske vandværker.

Blandt vores løsninger kan nævnes:

  • Vandinstallationer i beboelse, industri og landbrug.
  • Komplette vandværksinstallationer til offentlige og private vandværker

Kontakt os og hør nærmere!

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har mere end 50 års erfaring med vandværker

Kompetent og erfaren samarbejdspartner

For at skabe størst mulig sikkerhed og tryghed omkring vores løsninger på vandværksområdet har vi valgt at opklassificere flere af vores medarbejdere. De har alle gennemført kursus i Elementær Vandhygiejne på Teknologisk Institut. Dette sikrer vores kunder, at de altid – og uanset hvem der kommer ud – bliver mødt af en kompetent og flink medarbejder, som kan varetage alle kundens opgaver.

Det høje faglige niveau sikres også ved, at vi løbende uddanner flere vandværkspassere i virksomheden og holder os opdaterede med de nyeste standarder og praksisser inden for området – bl.a. med kurser inden for hygiejne, ledningsarbejde og svejsning af PE/plastrør til muffesvejsning og stuksvejsning.

Ring eller skriv til os i dag, og hør mere om mulighederne.

Højere service og bedre rådgivning giver bedre resultater

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er det en af vores kerneværdier at levere den højeste service og bedste rådgivning. Derfor er der intet, der er vigtigere for os, end tilfredse kunder.

Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere altid er rustet til opgaven med både kvalitetssikret udstyr og materialer samt opdateret viden, relevante kurser og uddannelser. På den måde har du som vandværkskunde altid adgang til både kompetent vejledning og bedre service i hverdagen – til gavn for både vandværket og dets kunder.

Effektiv og præcis serviceindsats

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har vi både rentvandsbiler og entreprenørmaskiner, der er essentielle for effektiv drift og vedligeholdelse af vandværker.

En del af vores effektive serviceindsats er vores ”vandvogn”, som er en trailer udstyret med generator, generatorpumpe og el-svejser samt alle former for koblinger til forskellige rør. Med vognen kan der stort set arbejdes med alle former for opgaver på alt ledningsnet – såvel nye som gamle.

Med vandvognen på plads kan vi udføre den præcise, hurtige og effektive service og reparationsindsats, som vi altid stiler efter hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi i Fjerritslev. For os er det en af de bedste måder, hvorpå vi kan hjælpe kunden, når behovet opstår, uden alt for meget ventetid. Det er hurtigere og mere effektivt med vandvognen, da vi har alt, hvad vi har brug for lige ved hånden, når det skal bruges.

Få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale

Få svar på eventuelle spørgsmål og hør mere om vores faste serviceaftale til vandværker.

Søren er vores ekspert indenfor vandværker, vandledninger og diverse ledningsnet.

Kontakt ham for en snak.

Agesen & Koldsgaard vvs Teknik vandforsyning bil

Altid opdateret viden på området

Vores rådgivning er baseret på viden, som vi har fået gennem mange år i faget og en udvidet service, som er en af vores kerneværdier.

Vil du have del i fordelene for dit vandværk og dets brugere, så kontakt os for en snak om serviceaftale og samarbejde. Vi er klar til at leve op til jeres krav og tillid. Kontakt os for et uforpligtende tilbud – så kommer vi gerne og tilser opgaven og kommer med pris på den.

Rådgivning og service i topklasse

Vi er leverandør og samarbejdspartner til både private og offentlige vandværker, og er altid klar på at hjælpe når et problem opstår.
Vi har både vagtordning, servicering, etablering og reparation af nye såvel som gamle vandledninger og vandinstallationer. Hvad end, du har brug for, er vi ikke mere end et opkald væk – og vi står altid klar med kompetent vejledning og gode råd.

Vi løser opgaver for vandværker i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst, Svenstrup J og generelt hele Jammerbugten.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.