Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Larsen

Vandværker og vandværkshygiejne

Rådgivning og service i topklasse

Vi arbejder med alle former for vandforsyning og fremføring af vand for danske vandværker.

Blandt vores løsninger kan nævnes:

  • Vandinstallationer i beboelse, industri og landbrug.
  • Komplette vandværksinstallationer til offentlige og private vandværker

Kontakt os og hør nærmere

Agesen og Koldsgaard har mere en 50 års erfaring med Vandværker og sikring af godt drikkevand

Vandværkshygiejne – vi har kompetencerne

For at skabe størst mulig sikkerhed og tryghed omkring vores løsninger på vandværksområdet, har vi valgt at opklassificere flere af vores medarbejdere. De har alle gennemført kursus i Elementær Vandhygiejne på Teknologisk Institut. Dette sikrer vores kunder at de altid og uanset hvem der kommer ud, bliver mødt af en kompetent og flink medarbejder som kan varetage alle kundens opgaver. Dette har vi stor fokus på og ved hvor meget det betyder for vores kunder at de bliver mødt af en kompetent VVS’er som er fagligt godt klædt på. Det skaber tryghed hos kunden at vide at den medarbejder der varetager opgaven, er særligt uddannet til det og det er noget som vi værdsætter højt.

Ring eller skriv til os i dag

Højere service – bedre rådgivning

Med medarbejdernes opdaterede viden får du, som vandværkskunde, adgang til både bedre rådgivning og bedre service i hverdagen – til gavn for både vandværket og dets kunder. Vi står altid klar til at hjælpe eller komme med gode råd indenfor vandværksområdet og du kan derfor som kunde føle dig sikker på at du får en god og kompetent vedledning inden for faget.

Derfor videreuddanner vi løbende vores medarbejdere, så du altid får den højeste service og bedste rådgivning, som du kunne ønske dig. Det er vores måde at sikre at jeres vandværk og dets kunder altid er tilfredse med den service vi yder.

Hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik er det en af vores kerneværdier at levere den højeste service og bedste rådgivning, og derfor er det rigtig vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder. Det går som regel hånd i hånd med det høje serviceniveau vi har.

Præcis service – vandvognen er med til at sikre det

Som element i vores effektive serviceindsats er vores ”vandvogn”: En trailer udstyret med generator, generatorpumpe og el-svejser. Og hertil udstyret med alle former for koblinger til forskellige rør. Med vognen kan der stort set arbejdes med alle former for opgaver på alt ledningsnet – såvel nye som gamle. Vi har kompetencerne til at arbejde med alle forskellige typer rør, så det sikrer at du får en god og effektiv service med vandvognen.

Med vandvognen på plads kan vi udføre den præcise, hurtige og effektive service og reparationsindsats, som vi sætter højt som værdi hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, Bedre Bad – Bedre Energi i Fjerritslev. For os er det en af de bedste måder hvorpå vi kan hjælpe kunden, når behovet opstår, uden alt for meget ventetid. Det er hurtigere og mere effektivt med vandvognen, da vi har alt hvad vi har brug for lige ved hånden, når det skal bruges.

Få uforpligtende tilbud på serviceaftale

Få svar på eventuelle spørgsmål og hør mere om vores faste serviceaftale til vandværker. Søren er vores ekspert indenfor vandværker, vandledninger og diverse ledningsnet.

Kontakt ham for en snak.

Agesen & Koldsgaard vvs Teknik vandforsyning bil

Altid opdateret viden på området

Vores rådgivning er baseret på viden, som vi har fået gennem mange år i faget og en udvidet service, som er en af vores kerneværdier! Vil du have del i fordelene for dit vandværk og dets brugere, så kontakt os for en snak om serviceaftale og samarbejde. Vi er klar til at leve op til jeres krav og tilliden. Du kan bare kontakte os for et uforpligtende tilbud og vi kommer gerne og tilser opgaven og kommer med pris på den.

Vi er leverandør og samarbejdspartner til både private og offentlige vandværker og er altid klar på at hjælpe når et problem opstår. Vi har både vagtordning, servicering, etablering og reparation af nye såvel som gamle vandledninger og vandinstallationer.

Så hvad end du har behov for, så er vi ikke mere end et opkald væk og vi står altid klar med vejledning og gode råd.

Vi løser opgaver for vandværker i områderne Fjerritslev, Ranum, Løgstør, Brovst, Frøstrup, Vesløs, Aalborg, Aalborg SØ, Aalborg Øst, Svenstrup J. og generelt hele Jammerbugten.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.