Vandets dag

Vandets Dag er FN’s internationale mærkedag, som hvert år sætter fokus på vand verden over. Grundvand gemmer sig under jorden, men dets påvirkning er synlig overalt. Næsten alt flydende ferskvand på verdensplan er grundvand. Kort sagt, grundvand er en vigtig og dyrebar ressource. Det handler nemlig også om den værdi vand har for vores husstande, sundhed, kultur, mad, uddannelse, økonomi, natur og meget mere. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på. Derfor markerer vi Vandets Dag hos Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – og du er inviteret.

 

Vi ses den 22. marts 2022

Kl. 13-18 ved Agesen & Koldsgaard VVS Teknik

Industrivej 29 i Fjerritslev

Pssst… der vil naturligvis også være lidt godt til ganen og noget til at slukke tørsten.

 

Vi får besøg af:

AVK   BWT   Danske vandværker

Dansk drikkevands kontrol   Grohe   Grundfos

Grønbech   resideo   Aqaua danmark 

 

 

Så kom og snak med os, og vores dygtige leverandører

Vi er eksperter i alle former for vandforsyninger og fremføring af vand for danske vandværker – herunder vandledninger, vandsikring og rent drikkevand. Vi vil gerne skabe størst mulig sikkerhed og tryghed omkring vores løsninger på vandområdet. Derfor har flere af vores medarbejdere gennemført et kursus i Elementær Vandhygiejne på Teknologisk Institut.

Vi er eksperter i alt inden for:

  •         Vandværker
  •         Vandledninger
  •         Vandsikring
  •         Rent drikkevand

 15417 vandetsdag DanskDrikkevandsKontrol Billede

Få blandt andet en snak med Dansk Drikkevands Kontrol

Dansk Drikkevandskontrol er et professionelt netværk med speciale i bygningers vandinstallationer. Gennem fokus på rent drikkevand, sætter de fokus på at skabe sundhed til mennesker og sætte bedre standarder indenfor arbejdet med bygningers vandinstallationer. Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad Fjerritslev er en statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol til at udføre lovpligtige eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer, der sikrer rent drikkevand i din ejendom.

  

Læs mere om Dansk Drikkevands Kontrol

Læs mere om Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og vores samarbejde med vandværker

 

 

 15417 vandetsdag vandværker

 

15417 vandetsdag BilledertilWEB 2 

 

15417 vandetsdag vandsikring 

 

15417 vandetsdag BilledertilWEB 4