ER DIN VANDINSTALLATIONSATTEST GYLDIG?

Kravene til vandinstallationerne er mindst lige så vigtige, som kravene er til elinstallationerne i vores bygninger. Det gælder for det første vores drikkevand og økonomi, men f.eks. utætheder på et vandrør, kan forårsage omfattende vandskader.

I øjeblikket oplever vi alle, at der er stor fokus på sundhed. Som lokal virksomhed har vi derfor besluttet os for at tilbyde eftersyn af større bygningers vandinstallationer. Vi samarbejder med en række lokale vandforsyninger og tilbyder løsninger inden for sikring af bygningers kritiske vandinstallationer mod tilbagestrømning til de offentlige vandforsyningsledninger.

Ved et eftersyn lokaliserer vi mulige risici for overstrømning og forurening af installationerne – det kan være ved faste forbindelser mellem vandinstallationen og centralvarmepåfyldning, vaskerianlæg, produktionsapparater der kræver vandtilslutning eller lignende.

Vi sikrer at drikkevandet i din ejendom lever op til gældende krav om vandinstallationer.


Uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne forbi en dag, hvor du har en halv times tid til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine vandinstallationer. Det er helt uforpligtende – det eneste, du ’risikerer’, er at få inspiration og ideer til at undgå påbud fra vandforsyningerne.

Ring til os på tlf. 30 76 30 84 for at aftale et uforpligtende møde.

Vi udfører VVS opgaver i Fjerritslev og omegn. Ring til os så vi kan afhjælpe dig med dit VVS-problem. 

DDK19-logo-pantone

Du kan også læse meget mere omkring dit drikkevand og vandinstallationer her

 

 

Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – Bedre Bad Fjerritslev – er statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol til at udføre lovpligtige eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer, der sikrer rent drikkevand i din ejendom.

Ved eftersynet udstedes en vandinstallationsattest, som er din dokumentation for, at ejendommens drikkevandsinstallationer er undersøgt og at ventiler og sikringsløsninger løbende bliver vedligeholdt i henhold til gældende anvisninger.